U, de petitionaris

Nieuws

Geen mondkapjesverplichting in het openbaar vervoer

Petitionaris Bart Rovers vraagt u de petitie Geen mondkapjesverplichting in het openbaar vervoer te ondertekenen:

"Ik vraag u vriendelijk om mijn petitie 'Geen mondkapjesverplichting in het openbaar vervoer.' te steunen. De mondkapjesplicht is respectloos, repressief, onmenselijk, angstig makend, vernederend, ongezond en dient onmiddellijk afgeschaft te worden. Laat uw ware gezicht zien en onderteken mijn petitie. Hartelijk dank alvast."

geenmondkapjeverplichtinov.petities.nl

Wilt u deze of een andere petitie ook aandacht geven hier?

13-07-2020

Kinderen van Ruinerwold

Teken deze petitie om de overheid te vragen bescherming van kinderen hoog op de agenda te zetten..

Onderzoek legitiemeportie.com

In het onderzoek van legitiemeportie.com wordt bijzonder de nadruk gelegd op het de wilsbeschikking van de ouder en het financiele karakter van de legitieme portie. Het onderzoek gaat volledig voorbij aan het emotionele aspect van een onterving, het is namelijk de grootste trap na die een ouder zijn/haar kind vanuit het graf of urn nog kan geven.

+Lees meer...

Het onderzoek staat ook geen moment stil bij de gedachte dat legitimarissen wel eens slachtoffer van de ouder kunnen zijn en dat dit de laatste kans is op een soort van compensatie voor de daden van de ouder.

Het Algemeen Dagblad kopt Verdeling van de erfenis: ‘Mijn stiefzoon krijgt niets van ons’. Een emotioneel relaas van een ouder volgt, de band met een stiefzoon is volledig verstoort en hierdoor zien zij ook hun kleinkind niet meer. Als troost na het overleiden kan de stiefzoon een brief krijgen waarin zij hun kant van het verhaal vertellen. Niemand zal zich bekommeren over het lot van de stiefzoon. Wat is zijn kant van het verhaal? Is hij misschien een slachtoffer? Een slachtoffer dat zometeen geconfronteerd wordt met het feit dat hij mogelijk alleen een brief krijgt met allerlei verwijten en aantijgingen, terwijl broer en zus triomfantelijk hun "buit" verdelen. En als hij slachtoffer is van de situatie, verdient hij dan geen compensatie? Vergeet niet dat hij recht heeft op helemaal niets materieels, die leuke foto van het gezin in gelukkigere tijden, een schilderij dat hij op school gemaakt heeft voor zijn vader. Alleen een beetje geld is waar hij als schuldeiser, dus niet eens als kind, recht op heeft. En met een beetje geluk wordt hem ook een waardig afscheid ontnomen, gecremeerd in besloten kring en mag hij van anderen over het overleiden horen. Daar sta je dan later na een stijdt met je legitieme portie en je brief, opgesteld door zij die je het leven gaven en mogelijk vol verwijten en aantijgingen waarop je nooit zult kunnen reageren.

Kortom de legitieme portie MOET gehandhaafd blijven, het is mogelijk de enige soort van compensatie die een slachtoffer van zijn ouder nog kan krijgen.

Onveilige Heiliglandsestraat

Om genoeg draagkracht te krijgen deze petitie zoveel mogelijk ondertekenen..

Waddenvereniging steunt petitie tegen hoogspanningskabels dwars door Schiermonnikoog

Kom op Amsterdam! - Protestlied gezongen door Harry Slinger

De steun is overweldigend, zo ook van onze Mokumse zanger Harry Slinger het onderstaande treffende protestlied zong. Onze dank ik groot.

Bekijk hier de videoclip Delen wordt zeer gewaardeerd!

Tekst: A.

+Lees meer...

Baard en H. Slinger Muziek: W.J. Somsen en J. Komkommer

14-04-2021 | Petitie Red de salonboten van Amsterdam

Rivm overweegt vaccinatie bewijs of Coronatest bij bezoeken pretparken!

Het RIVM overweegt vaccinatie bewijs of Coronatest te verplichten bij bezoeken pretpark. Inmiddels is men al druk met maken appps voor Corona paspoort! Zie nieuws artikel.

+Lees meer...

Zie hele artikel link hieronder. We worden lekker gemaakt met het oude normaal maar geen journalist die hier naar vraagt vandaag tijdens persconferentie. Dank voor delen! In Duitsland gaat men ouders al bang maken voor Corona. Lees artikel RTL. Duitsland is en een schuld gevoel verkopen. Nederland loopt steeds Duitsland achterna, we kunnen dit in Nederland ook gaan verwachten als het gaat om de media. Verder Tussenstand per stad:

Lees het hele artikel op:

https://www.bnr.nl/nieuws/binnenland/10437747/negatieve-coronatest-voor-dagje-uit-mogelijk-verplicht

https://www.rtl.de/cms/lauterbach-warnt-corona-an-schulen-gefaehrdet-eltern-40-000-corona-waisen-in-den-usa-4739217.html

https://www.rtl.de/cms/impfstoff-immune-corona-super-mutationen-auch-in-deutschland-denkbar-4740449.html

https://edition.cnn.com/2021/04/13/tech/vaccine-passport-apps-options/index.html

14-04-2021 | Petitie Geen coronapaspoort

Cnn: Corona paspoort Apps al in de maak.

https://edition.cnn.com/2021/04/13/tech/vaccine-passport-apps-options/index.html.

14-04-2021 | Petitie Geen coronapaspoort

Update Petitie Tuindorp Oost Veilig

Beste Petitie ondertekenaars, Helaas moeten wij u mededelen dat de gesprekken met de Gemeente Utrecht nog geen vruchten hebben afgeworpen en nog gaande zijn. We worden nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd en er wordt ook nog steeds niet inhoudelijk naar onze bezwaren gekeken.

+Lees meer...

De Geldautomaat, waar we eerder over hebben gesproken, is ook gewoon geplaatst omdat het in het oorspronkelijke plan zat. Dat is iedere keer hetzelfde muurtje waar we nog steeds tegen op springen: het oorspronkelijke plan. We geven de moed echter niet op en zullen onze uiterste best blijven doen om onze wijk weer leefbaar te krijgen. Als u zich niet kunt vinden in dit bezwaar, kunt u dat melden via de mail: tuindorpoostveilig@gmail.com. Suggesties zijn ook welkom!!

Verder wil ik iedereen vragen om nog 1 persoon de petitie te laten ondertekenen. Als we dat doen dan hebben we onze stem in 1 klap verdubbeld. Wij houden u op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen.

De petitionaris, Pia Kemper