U, de petitionaris

Nieuws

Een voldoende gebleken uiterste wil moet, ook zonder testament, worden gevolgd

De petitionaris van de petitie Een voldoende gebleken uiterste wil moet, ook zonder testament, worden gevolgd vraagt u de petitie te ondertekenen:

"Straatfotograaf Theo Niekus dacht serieus na over de bestemming van zijn werk & huis na zijn dood. Theo was bezig zijn wensen in een notarieel document vast te leggen. Helaas stierf Theo 2 weken voordat hij de laatste hand op zijn testament kon zetten. Er is nu alleen sprake van een ‘informele wil’."

https://ookzondertestament.petities.nl

"Teken ook en nodig daarna anderen uit dat ook te doen."

01-10-2021

De gemeente heeft aan de eisen voldaan

Omdat de gemeente aan alle eisen uit de petitie heeft voldaan is deze petitie nu gesloten.

Boylestraat 20, Eekta: een “thuis” voor ons Surinamers

Uw steun is hard nodig. Elke handtekening telt.

+Lees meer...

Onze locatie aan de Boylestraat dreigt verloren te gaan en dat mag niet gebeuren. Eekta is de plek waar onze ouderen samenkomen voor ontspanning en leerzame activiteiten als aanvulling op het dagelijks leven. Met één klik helpt u ons en onze ouderen.

Boylestraat 20, een thuis voor Surinamers

Uw steun is hard nodig. Uw handtekening telt.

+Lees meer...

De Boylestraat 20 dreigt verloren te gaan en dat mag niet gebeuren. Een plek waar vele mensen en vrijwilligers van oudsher samenkomen en vijf dagen in de week een leuke activiteit bijwonen. Een belangrijke plek waar het welzijn van de ouderen bovenaan staat, waar eenzaamheid wordt opgelost en waar saamhorigheid mensen bij elkaar brengt. Dit willen wij als vrijwilligers behouden en daar hebben wij uw steun voor nodig. Wij vragen u deze petitie te ondersteunen., zodat al het goede werk kan blijven doorgaan.

Veiligheid culturele sector

De Culturele sector heeft telkens bewezen veilig open te kunnen.

Smart City Apeldoorn. Toch niet zo smart?

Volledige controle over wat wij doen in en om ons huis en in de straat! Dat moet je toch niet willen?

De gemeente verhuurd de lantaarnpalen ( betaal van ons belastinggeld ) aan een buitenlands (!) bedrijf die kastjes neer gaat hangen die ons 24/7 gaat bestralen!

Het moet niet gekker worden!!

.

15-01-2022 | Petitie Stop 5G

Op naar 30.000 ondertekeningen

Nog een paar honderd handtekeningen en dan hebben 25.000 mensen de petitie tegen de tariefverhogingen van firma Ennatuurlijk ondertekend! Wat een ongekend mooi aantal ondertekeningen! Ondertussen is er in een week tijd veel gebeurd. Onderstaand een aantal noemenswaardige berichten.

  • Aanstaande maandag, 17 januari besteedt het tv-programma RADAR aandacht aan de enorme tariefverhogingen van diverse leveranciers.

  • Gemeente Tilburg en Breda bereiken NIETS na een gesprek met firma Ennatuurlijk.

  • De petitie wordt binnenkort overhandigd aan de nieuwe minister van klimaat Rob Jetten.

  • Om actuele informatie te blijven verkrijgen is het verstandig de Facebookpagina Reeshofwarmte te volgen.

+Lees meer...

Deze stichting maakt zich al jaren hard tegen onrechtmatige zaken rondom stadsverwarming…

Deel nu het nog kan de petitie met al uw buurtgenoten! Op naar 30.000 handtekeningen! vrijestadsverwarmingmarkt.petities.nl

Ter verduidelijking

Er is veel te doen over de petitie in de plaatselijke media. Men spreekt van een monument.

+Lees meer...

In deze petitie gaat het om een gedenktegel. Geen standbeeld of groot initiatief. Slechts een tegel. Het gaat erom dat 2 Schiedamse vrouwen de rechtspraak hebben veranderd m.b.t de marteling en vervolging van vrouwen. En daarmee de loop van de geschiedenis hebben veranderd. Voor meer informatie kan men kijken op www.sterkevrouwenschiedam.nl

Nieuws!

Echt nieuw.