U, de petitionaris
Amsterdamkapbeleid

Steun Het Groen Manifest tegen de massale bomenkap in Amsterdam

1.965 ondertekeningen

Het Groen Manifest is een oproep voor een beter groenbeleid. Stop de onnodige bomenkap in Amsterdam. Onze huidige gezonde bomen moeten behouden worden i.v.m. van het waarborgen van de veiligheid m.b.t. luchtkwaliteit, wateroverlast, geluidsoverlast en hittestress in de stad.

Petitie

Wij

bewoner, ondernemer en liefhebber van Amsterdam hebben het recht op een gezonde & groene stad.

 

constateren

dat de urgente problematiek zoals slechte luchtkwaliteit, hittestress en wateroverlast, waarmee onze steden worstelen gemakkelijk op te lossen zijn door meer bomen te planten en niet onnodig bomen te kappen. Wij willen meer inspraak in een inzichtelijk en beter groenbeleid. Voor de 200 kilometer aan kadeherstel zijn bomenbesparende oplossingen!

 

en verzoeken

de gemeente om het Amsterdamse kapbeleid per direct transparant te maken en geen enkele boom meer onnodig te kappen met inachtneming van de bovengenoemde problematiek. Waar Amsterdam dat niet kan schiet zij tekort in haar zorg en maatschappelijke plichten naar de burgers en milieu toe.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
24-01-2021 
Petitionaris:
Elizabeth Plokker 
Organisatie:
Building A Better Planet & The Conscious Club 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen