U, de petitionaris

Nieuwtjes

We waren onbereikbaar

De afgelopen dagen waren we onbereikbaar per e-mail of voicemail. Alle e-mail @petities.nl leverde een foutmelding terug. Bij het instellen van ons domein bij een andere provider moesten we een puntje intypen na de domeinnaam. Dat weten we nu dus. Onze excuses voor het ongemak! Alle e-mails en voicemails die u na woensdag en voor zondagmiddag 11 oktober heeft verstuurd zijn niet bij ons aangekomen. Maar nu zijn we weer bereikbaar. Het was al verdacht rustig. Normaal gaat er geen dag voorbij zonder nieuwe petities en beantwoorden we zo'n 200 e-mails per maand en komt er om de dag een voicemail binnen. Zie ons jaarverslag. We hadden zo wel meer tijd voor het werken aan de nieuwe website.

Ondersteuning van gebruikers volgens het jaarverslag
12-10-2015

wat te doen met de ruimte?

Er zijn ruim 300 parkeerplaatsen vrij na uitgifte van 1 ontheffing per adres. De gemeente zou nog +- 80 extra plaatsen creëren. Tel daarbij dat nooit alle vergunninghouders tegelijk in het dorp zullen zijn.

+Lees meer...

Denk aan hen die in ploegendiensten werken etc. Is het dan een bezwaar dat er voor de avond / nachten een extra ontheffing verleend word aan bewoners? Wie heeft daar last van?

16-10-2017 | Petitie Parkeren oude dorp Urk

Dag 5. Maandag. 18.00 uur, het gaat maar door

Bijzonder om te zien, elke paar minuten komt er een ondertekening bij. Het gaat maar door, van 's morgens al heel vroeg tot 's avonds laat.

+Lees meer...

Deventenaren laten massaal van zich horen. Super!

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En het verzoek van deze petitie is terug te vinden het verkiezingsprogramma van D66:

"Voor de langere termijn is het aantrekkelijk doorgaand autoverkeer meer via de A9 en de Westrandweg (A5) te leiden. Delen van de A10, zoals het stuk tussen West en Nieuw-West, kunnen dan worden omgebouwd tot stadsweg met ruimte voor nieuwe woningen en groen.".

16-10-2017 | Petitie 50km/u op de A10 West

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

In het verkiezingsprogramma van D66 wordt ook een lijn naar Schiphol genoemd:

"Ook het metronetwerk moet worden uitgebreid. Allereerst door station Sixhaven in Noord als halte aan de Noord/Zuidlijn toe te voegen en deze lijn door te trekken naar Schiphol.

+Lees meer...

Dit geeft niet alleen een meer comfortabele verbinding met de stad, het zorgt ook voor een alternatief voor de vele verstoringen op de het treintraject tussen Schiphol en Amsterdam."

16-10-2017 | Petitie Metro naar Schiphol

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En ook in het verkiezingsprogramma van D66 wordt een Oost/westlijn genoemd:

"Daarnaast moet worden onderzocht of het financieel mogelijk is een nieuwe metrolijn aan te leggen, die van Oost naar West loopt en daarmee een hoogwaardige en robuuste OV-verbinding creeert voor IJburg, de nieuwe Sluisbuurt en de diverse wijken in Nieuw-West. Later kan hier ook IJburg 2 en eventueel Almere op worden aangesloten.".

Dag 4. Zondagavond. Weekend aktievoeren afsluiten. Ruim 1.800!

Het succes is geweldig, met dank aan iedereen. Onze Facebook vrienden, 'Herinner je Deventer' en De Stentor hebben dag 2 en 3 veel mensen aangesproken.

+Lees meer...

Zondag is er met dank aan 'Leven in Deventer' een 'weekend eindsprint' ingezet. Ruim 1.800 'handtekeningen'. Super! Allemaal betrokken burgers die graag zien dat er een mooi, nieuw en beter plan komt voor het Grote Kerkhof. We hebben het altijd over de Brink, maar het Grote Kerkhof is springlevend en verdiend volgens ontzettend veel mensen een prachtige herinrichting. Door naar de 2.500...?

Zuzu heeft je hulp nodig

Dank je wel dat je de petitie "Zuzu moet blijven" hebt ondertekend. Zuzu heeft je hulp nog een keer nodig, help je alsjeblieft mee?

De petitie is al meer dan 13.000 keer getekend.

+Lees meer...

Khansaa, de moeder van Zuzu, is er ongelooflijk blij mee!

Wat is de bedoeling? Er is meer nodig. Jij kunt helpen door de petitie te delen op je Facebook pagina. Dan bereiken we samen nog veel meer mensen en dat is nodig.

Hoe doe je dat? Ga naar naar de Facebook pagina zuzumoetblijven (of kopieer deze link https://www.facebook.com/Zuzu-moet-blijven-1859504747400040/) en deel het bovenste bericht met daarin de link naar de petitie met je vrienden. Het kost je een minuut en het helpt echt ♥

Wist je trouwens dat steeds meer Bekende Nederlanders Zuzu steunen? Onder andere Claudia de Breij, Miss Montreal, Nasrdin Dchar, Jiggy Djé en Henk Westbroek steunen de petitie.

Dus doe mee, deel de petitie op je facebook pagina, want Zuzu moet blijven!

15-10-2017 | Petitie Zuzu moet blijven

Cannabis Social Club Almelo

Volg ook de Cannabis Social Club Almelo op facebook via https://www.facebook.com/wietclubalmelo.

14-10-2017 | Petitie Legaliseer hennepteelt Almelo