U, de petitionaris

Nieuws

Tijdelijke achterstand met het beantwoorden van uw e-mail

Recentelijk hebben we 1.320 e-mails ontvangen. Normaal schrijven we 600 mails per maand, dus het duurt nu wat langer voor u antwoord krijgt.

De problemen met Ziggo zijn de belangrijkste oorzaak. Veel e-mails gaan vermoedelijk over de bevestigingsmail die niet gelijk binnen komt op Ziggo en UPC-adressen.

Als u een urgente vraag heeft, spreekt u dan een voicemail in op 020-7854412. Daar kunnen we naar luisteren terwijl we de berg e-mail wegwerken.

Als het geen haast heeft dan kunt u erop vertrouwen dat uiteindelijk uw e-mail wel gelezen en zo nodig beantwoord wordt.

Gaat het over het doorlaten van een petitie? Kijk vooral bij 'nieuwe petities' en met de zoekfunctie of er al een petitie over bestaat, dit is steeds vaker al het geval.

21-04-2021

Goed nieuws

Op 25 november diende de beroepszaak van Günel tegen de IND. En binnen twee weken lag er een uitspraak.

+Lees meer...

Gúnel heeft deze zaak gewonnen! Daarmee is de kous nog niet af. De IND kan nog in hoger beroep gaan tegen deze uitspraak van de rechtbank Utrecht. laten we hopen dat dat niet gebeurt. 12 jaar in onzekerheid leven is lang genoeg. Dus we laten deze petitie nog even lopen. Er zijn ook veel handtekeningen op papier verzameld

06-12-2021 | Petitie Günel moet blijven

Petitie wordt aangeboden !

Op 7 december is dan het eindelijk zover, om 13:30 zal de petitie zal door Burgemeester en wethouder in ontvangst worden genomen op het gemeentehuis.

Hiermee sluiten we deze petitie af en hebben we met 2092 stemmen luid en duidelijk laten horen dat wij het er niet mee eens zijn..

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

7 december 2021 overhandiging

Op dinsdag 7 december 2021 wordt deze petitie overhandigd aan de gemeente Ouder-Amstel.

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is deze petitie gestart. Aan het verzoek dat hierin gedaan wordt, is nog niet voldaan, maar dat kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn.

+Lees meer...

Deze petitie is tijdelijk niet te ondertekenen omdat er een andere petitie gestart is waarin om inwoner participatie verzocht wordt, met name aangaande de Sonse Bergen natuur omdat dit het volgende bos is dat op de planning van Bosgroep Zuid staat. Dit is link naar de tweede petitie.

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is de petitie 'Behoud de kostbare waarden van bomen en bossen in Son en Breugel' gestart. Aan het verzoek dat daarin gedaan wordt, is nog niet voldaan, maar dat kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn.

+Lees meer...

Desbetreffende petitie is tijdelijk niet te ondertekenen om verwarring met deze petitie te voorkomen.

Uitspraak Raad van State

Beste ondertekenaars, De Raad van State heeft geoordeeld, dat de plannen van de GOL mogen worden uitgevoerd. Wel moet de provincie de stikstofkwestie nog 'repareren'.

+Lees meer...

Die uitspraak is teleurstellend voor ons als FBL. Ruim twee jaren hebben we gestreden voor behoud van de dijk in de Baardwijkse Overlaat en voor een betere oplossing voor de fietsroute door dat gebied.

Schande

"Halverwege de jaren 70 werd een eredoctoraat uitgereikt aan Prof.Dr.Ir. Adriaan van Wijngaarden.

+Lees meer...

Ik was daarbij aanwezig omdat deze top-wetenschapper een goede vriend van wijlen mijn ouders en mij was. Ik studeerde aan de TU Delft en herinner mij de plechtigheid in de grote aula nog goed. Dat men thans besloten heeft F. Timmermans een eredoctoraat te verlenen is een regelrechte schande en een belediging aan het adres van alle ingenieurs met een eredoctoraat. Ir. G.Hille b.i. Amstelveen"

Landelijk nieuws

Naar aanleiding van een artikel in het Friesch dagblad. Is de petitie inmiddels landelijk opgepikt door diverse media.

+Lees meer...

Inmiddels hebben 4 duizend mensen de petitie getekend. Het begint er steeds meer op te lijken dat de door de minister 10 duizend bestelde vaccins iets te weinig blijkt te zijn.

https://frieschdagblad.nl/regio/Petitie-van-Leeuwarder-zorgmedewerker-voor-traditioneel-coronavaccin-krijgt-veel-bijval-27317606.html