You, the petitioner

Updates

Petities.nl met marktkraam op bevrijdingsfestival Het Vrije Westen

Bezoekt u toevallig het bevrijdingsfestival Het Vrije Westen in het Westerpark in Amsterdam op 5 mei? Daar staat Petities.nl met een marktkraam op de bevrijdingsmarkt in de marge van al het feest, op het plein langs de kade. U kunt er terecht voor alle vragen over petities.nl!

2016-05-03

Goed nieuws

We zijn al een aantal weken druk in overleg met de gemeente Schiedam. Eind vorige week is dat alles in een stroomversnelling gekomen en hoewel een structurele oplossing er nog niet is, zijn we op 1 onderzoek na voorzien van opslagruimte waar we in elk geval ook weer donaties kunnen aannemen.

Ondertussen zoeken wij natuurlijk verder naar een geschikte locatie waar wij ook onze gasten weer kunnen ontvangen.

+Read more...

Waar wij hen kunnen laten kiezen uit de vele honderden donaties die wij jaarlijks ontvangen. Hiervoor zijn we in gesprek met de gemeente, maar ook met vastgoedeigenaren en ook met tijdelijke locaties die we eventueel voor een of meerdere weken zouden kunnen gebruiken.

Hoewel de petitie zou kunnen insinueren dat wij van mening zijn dat de gemeente ons "probleem" moet oplossen, zijn wij ons er terdege van bewust dat dit een probleem is wat we met elkaar moeten oplossen. De oplossing ligt niet bij de gemeente, maar ligt bij een pand, ongeacht de eigenaar.

Wel is het zo dat de panden die uitermate geschikt zijn voor onze stichting, panden zijn die in bezit zijn van de gemeente Schiedam. Denk aan scholen en gymzalen. Maar ook bedrijfspanden van andere vastgoedeigenaren houden wij allemaal in de gaten. We zijn echter ook gebonden aan een klein budget voor huur, water en elektriciteit. Het maakt de zoektocht erg moeilijk, maar we zoeken door.

Omdat wij in afwachting zijn van 1 onderzoek, zullen we de petitie open laten staan tot de formele sleuteloverdracht heeft plaats gevonden. Daarna zullen wij de petitie sluiten, omdat wij na de zomer o.m. in samenwerking met de gemeente onze zoektocht naar een structurele oplossing zullen voortzetten.

http://www.voo.nl/Nieuws/de-bijl-in-artikel-23

Het waren geluiden uit het verleden, de schoolstrijd tussen de confessionelen en openbaren, maar honderd jaar nadat met de gelijke bekostiging van het bijzonder onderwijs de vrede werd getekend, is het toch weer raak..

Vandaag kreeg ik contact met iemand van de Facebook-groep Ouders van kinderen met diabetes 1. Zij vertelde dat ook hun kinderen vaak buiten de regeling vallen.

+Read more...

Zonder duidelijkheid want de een krijgt het wel en de ander niet. We willen deze petitie ook laten gelden voor deze groep.

Binnen 4 dagen ondertekenen ruim 200 sympathisanten de petitie

De petitie is inmiddels door ruim 200 mensen ondertekend en gedeeld. Ook de media heeft lucht gekregen van deze actie van betrokken ouders. De lokale omroep Leeuwarden besteed er aandacht aan in hun ochtendprogramma "Leo ochtendshow" van 25 juli.

Culturele fraude

Hebben we de boel niet als analfabeten en kunstontkenners, die het psychische conflict met vliegrampen uit de Medusa Touch van Van Greenaway en de verfilming ervan met Richard Burton slechts als waanidee af konden doen, ondanks het wereldwijde succes van zowel het boek als de bioscoopfilm, met Bijlmerrampen op hoofdsteden op lopen lichten als de meest onnozele "tornadoproefkonijnen", toen zo'n geval daadwerkelijk bij onszelf voor was gekomen?!.

Deze petitie bij AT5: "'Maak een stadsstraat van A10 West, 50 in plaats van 80'"

Betere doorstroming, minder vervuiling en minder geluidsoverlast: de A10 West zou wat een groepje omwonenden betreft een stadsstraat moeten worden.

En dat zou betekenen dat er in plaats van 80 nog maar 50 kilometer per uur gereden mag worden. De groep ziet eigenlijk maar voordelen: 'We verwachten dat je dan juist sneller rijdt, omdat er minder snelheidsverschillen zijn en dus minder files.

+Read more...

Zodat je makkelijker door kan rijden.'

En dus is er nu een petitie gestart (...) Lees verder

2017-07-25 | Petition 50km/u op de A10 West

Proefkonijnen tot hun laatste druppel bloed

Waarvoor zouden we toch alleen maar als proefkonijnen voor het aantonen van defecten in vliegtuigen hoeven te worden misbruikt? Zouden we te weinig aan ons leven gehecht kunnen zijn geraakt, dat we er alleen maar zo nonchalant en "11-septembertragisch" achter aan hoeven te blijven gaan?! Wat heeft het toch voor zin om als zulke curieuze proefkonijnen geschiedenis te blijven schrijven?! Wie zou er toch nog op zulke malloten mogen blijven stemmen?! Met zo'n idiote democratie kan het ook nooit goed aflopen!.

Is het wel fijn om zo'n proefkonijn te zijn?!

Allicht behalen zulke hoogst educatieve "vliegrampexperimenten" een mirakels niveau, zelfs nog dat van een "tornadomirakel", desondanks zou men er toch niet zo gretig als een achterlijk stuk "tornadoaddergebroed" achteraan moeten willen gaan, door daar geen enkele aanstoot aan te willen nemen. Wachten tot de bom valt kan bij zulke experimenten goed "11-septembertragisch" uit de hand lopen!.