You, the petitioner

Updates

Ambtenarenstatus afgeschaft

Het initiatiefwetsvoorstel om de rechtspositie van ambtenaren te normaliseren is aangenomen. In de Eerste Kamer stemden de VVD, CDA, 50PLUS, D66 en de PVV voor de afschaffing van de ambtenarenstatus.

+Read more...

Aanbieding handtekeningen aan gemeenteraad dinsdag 30 mei aanstaande.

De nieuwe Cultuurvisie staat op de agenda tijdens het Ronde Tafel Gesprek op 30 mei aanstaande. De handtekeningen voor ''Cultuureducatie voor Houtense jeugd" zullen dan aan de gemeenteraad aangeboden worden.

+Read more...

U bent van harte welkom! Alle stukken kunt u hier vinden: https://bis.houten.nl/agendas/bekijk-agendapunt/agendapunt/30-cultuurvisie/ We hopen u te zien op dinsdag 30 mei 20.00 uur in het gemeentehuis.

Dank voor de steun! Willen jullie ook aangeven uit welk stadsdeel jullie komen?

Bedankt voor jullie stem en steun:Raadsvergadering 30 mei gemeente Hardenberg

We liggen mooi op koers beste mensen! Dankzij jullie digitale handtekening en de handtekeningen in de winkel hebben we inmiddels meer dan 1250 handtekeningen, wat inhoudt dat we onze plannen gaan doorzetten.

A.s. dinsdag 30 mei is er een Raadsvergadering en staat de Detailhandelstructuurvisie op de agenda.

+Read more...

Aldi zal dan o.a. gaan inspreken. Als je de vergadering wilt bijwonen kan dat vanaf de publieke tribune. De vergadering begint om 19.30 uur.

Bedankt voor jullie steun en stem en hopelijk kunnen we met elkaar een goede invulling van het Mercatorterrein realiseren, waar heel Dedemsvaart beter van wordt!

AT5 interviewt petitiegroep tegen komst van Jumbo

AT5 heeft vandaag enkele ondertekenaars van de petitie tegen de komst van Jumbo op Stadhouderskade 93 geïnterviewd. Daarbij konden we vertellen dat Wijkcentrum De Pijp pogingen in het werk gaat stellen om belanghebbenden: gemeente, Jumbo en omwonenden om de tafel te krijgen: mogelijke gespreksonderwerpen: wat voor Jumbo gaan we krijgen: een die rekening houdt met veiligheid, rommelvrije trottoirs, de wensen van de buurt, een assortiment en aanpak die passen in de kleinschaligheid van het centrum en De Pijp? Of....

Echt voetbalgras krijgt meer steun

Zowel John Heitinga als Davy Klaassen hebben aangegeven dat er op echt gras gevoetbald moet worden. Europees en zelfs wereldwijd wordt er professioneel op echt gras gevoetbald. Nederland moet dus over gaan nemen, willen we nog ooit toppers gaan leveren!!.

Meld u aan voor de werkcommissie!

Alles van waarde is weerloos, schreef Lucebert ooit. Ook voor 't Janboersmeulaentien geldt dat.

+Read more...

Wat van waarde is heeft onze stem en onze inzet nodig.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen in de werkcommissie van Hortus Conclusus 't Janboersmeulentien. Deze commissie gaat de petitie aanbieden aan de wethouder en de gedeputeerde, en speelt een rol in de te voeren gesprekken met betrokken instellingen en personen, zoals de eigenaar van het land waarover 't Janboersmeulaentien loopt.

Geef u op via:

aanmelden werkcommissie HC 't Janboersmeulentien

Er zijn ook andere vrijwilliger-vacatures te vinden via bovenstaande link.

Op 1 augustus 2016 is de locatie Leidsche Rijn gestart!

Op 1 augustus 2016 is de locatie Leidsche Rijn gestart! vrijeschoolutrechtwest.nl.