U, de petitionaris

Nieuws

Periodieke hersteltoeslag voor jeugdzorgletsel

Ondertekenaar de Groot vraagt u de petitie Periodieke hersteltoeslag voor jeugdzorgletsel te ondertekenen:

"De periodieke hersteltoeslag is bedoeld voor alle volwassenen van nu, die als kind geweld hebben meegemaakt in de pleegzorg en in de tehuizen en instellingen van de toenmalige jeugdzorg.

Deze petitie verdient alle aandacht die mogelijk is en ik hoop dat duizenden anderen de petitie zullen tekenen."

jeugdzorgletsel.petities.nl

Wilt u deze of een andere petitie ook aandacht geven hier?

29-06-2020

Fietsbrug?

De projectgroep is ook voornemens een brug over de Schinkel te willen bouwen. Wij zijn uiteraard niet tegen een goede infrastructuur voor met name de komende bewoners van het Schinkelkwartier.

+Lees meer...

Maar net zoals voor de fiets en wandelpaden door Huis te Vraag bestaat er ook voor de geplande brug een voor de hand liggend, veel beter en goedkoper alternatief. Teken ook deze petitie zodat eveneens het 'Weiland van Uitzicht' het oud Noord-Hollands landschap van begin van de 20e eeuw blijft representeren. https://petities.nl/petitions/stop-de-brug-van-het-jaagpad-naar-deschinkeleilanden/signatures?locale=nl

Aanbieden van de petitie doen we voorlopig nog niet, we gaan door!

We krijgen veel berichtjes binnen en ook veel berichtjes over het aanbieden van de petitie. We willen zo lang mogelijk doorgaan met de petitie tot echt alles geregeld kan worden/is.

+Lees meer...

Dus niet nu al stoppen en aanbieden. Laat iedereen die het wil eerst maar die eerste Pfizer/Moderna prik gehad hebben.

Dus help alsjeblieft met delen en verspreiden en mensen/organisaties/media aanschrijven en delen op social media. Wat ook helpt is om op social media naar krantenpagina's te gaan en daar reageren op berichten over vaccinatie. Zet gerust daar de petitie bij. Er zijn honderdduizenden die rechtstreeks getroffen worden, maar je kunt ook als steun ondertekenen.

We zitten in deze coronapandemie met elkaar en daar moeten we ook met elkaar weer uit. Dus solidariteit kunnen we wel gebruiken!

Samen Sterk!

P.S. Dank voor alle berichten, blijf ze sturen, ik lees ze allemaal maar kom niet aan beantwoording van alle berichten toe.

Weer een mijlpaal! 7000!

Heb je nog tijd over vanmiddag? Woensdag is er een kamerdebat over de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Als je op de link klikt zie je ook de sprekerslijst, die is nog niet compleet, maar je zou alvast een mailtje kunnen maken dat je naar de mensen op de sprekerslijst stuurt.

+Lees meer...

Je vindt hier een overzicht van alle kamerleden, als je op een naam klikt dan vind je de pagina waar hun e-mailadres bij staat.

Samen Sterk!

De Europese Unie stopt met bestellen van AstraZeneca!

Per direct ook maar stoppen met AstraZeneca te gebruiken dan? Wat er nu nog binnenkomt reserveren voor degenen die de eerste prik met AstraZeneca gekregen hebben (en de tweede prik ook met AstraZeneca willen) en de rest verder met Pfizer/Moderna vaccineren.

"EU stopt met bestelling vaccins AstraZeneca De Europese Unie stopt met de bestellingen bij farmaceut AstraZeneca. Vanaf juni wordt daar niets meer besteld, bevestigt de EU-commissaris Interne Markt Thierry Breton.

+Lees meer...

De Europese Commissie heeft de farmaceut aangeklaagd omdat die leveringscontracten niet zou nakomen en ook geen redelijk plan zou hebben om überhaupt op tijd te kunnen leveren.

Gisteren werd bekend dat de EU de komende twee jaar kan rekenen op 1,8 miljard coronavaccins van Pfizer/BioNTech. De grote opdracht onderstreept dat de EU meer inzet op het vaccin van Pfizer en andere vaccins met de mRNA-technologie. Deze nieuwe technologie zou zich hebben bewezen, terwijl er met de zogeheten vectorvaccins zoals dat van AstraZeneca allerlei problemen zijn."

Bron: NOS

NRC: Langs ‘de dodenweg’ wachten omwonenden op de volgende klap

Kanaal Zuid’ loopt in flauwe bochten van Apeldoorn tot Dieren. Over het hele tracé zijn tientallen doden gevallen.

+Lees meer...

Een doodsklap klinkt anders, heel anders dan blikschade. Eerst het (...) lees verder

Dit probleem was niet nodig geweest en veel onrust had bespaard kunnen blijven.

Als alles was gegaan zoals in de routekaart vaccinatie van januari 2021 was opgenomen dan was onze groep al in maart volledig gevaccineerd met Pfizer.

Zie dit kaartje.

Inmiddels méér dan 7000 keer getekend ! wow !

Inmiddels méér dan 7000 keer getekend! wow ! Ga door met delen van de petitie a.u.b. ! Dank aan alle ondertekenaars! .

Over de 6000!

Het gaat hard vandaag door het stuk dat in Trouw staat. Helpen jullie nog even mee? Vraag iedereen om je heen om de petitie te tekenen en te delen!

Samen Sterk!.