U, de petitionaris

Nieuwtjes

De indiendatum voor alle petities is nu verlengd tot in 2016

Petities op deze site krijgen automatisch een datum mee waarop ze ingediend dienen te worden. Dat stond in de oude website eindeloos open na het verstrijken van de datum, maar petities zullen vanaf nu automatisch dicht gaan op de indiendatum en overhandigd worden. Maar veel petities hebben een datum in het verleden. Die geven we nu allemaal tot in 2016. De petitionaris kan dit natuurlijk aanpassen.

Petitionarissen krijgen bij het naderen van de indiendatum een waarschuwing om de datum aan te passen, dat kan in principe eindeloos. Sommige petities op deze site lopen al sinds 2009!

Maar petities waar geen leven meer in zit gaan nu uiteindelijk wel (automatisch) dicht.

29-12-2015

AT5 interviewt petitiegroep tegen komst van Jumbo

AT5 heeft vandaag enkele ondertekenaars van de petitie tegen de komst van Jumbo op Stadhouderskade 93 geïnterviewd. Daarbij konden we vertellen dat Wijkcentrum De Pijp pogingen in het werk gaat stellen om belanghebbenden: gemeente, Jumbo en omwonenden om de tafel te krijgen: mogelijke gespreksonderwerpen: wat voor Jumbo gaan we krijgen: een die rekening houdt met veiligheid, rommelvrije trottoirs, de wensen van de buurt, een assortiment en aanpak die passen in de kleinschaligheid van het centrum en De Pijp? Of....

Echt voetbalgras krijgt meer steun

Zowel John Heitinga als Davy Klaassen hebben aangegeven dat er op echt gras gevoetbald moet worden. Europees en zelfs wereldwijd wordt er professioneel op echt gras gevoetbald. Nederland moet dus over gaan nemen, willen we nog ooit toppers gaan leveren!!.

Meld u aan voor de werkcommissie!

Alles van waarde is weerloos, schreef Lucebert ooit. Ook voor 't Janboersmeulaentien geldt dat.

+Lees meer...

Wat van waarde is heeft onze stem en onze inzet nodig.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen in de werkcommissie van Hortus Conclusus 't Janboersmeulentien. Deze commissie gaat de petitie aanbieden aan de wethouder en de gedeputeerde, en speelt een rol in de te voeren gesprekken met betrokken instellingen en personen, zoals de eigenaar van het land waarover 't Janboersmeulaentien loopt.

Geef u op via:

aanmelden werkcommissie HC 't Janboersmeulentien

Er zijn ook andere vrijwilliger-vacatures te vinden via bovenstaande link.

Op 1 augustus 2016 is de locatie Leidsche Rijn gestart!

Op 1 augustus 2016 is de locatie Leidsche Rijn gestart! vrijeschoolutrechtwest.nl.

Een nieuwe mijlpaal bereikt!

Op dit moment zijn er 117 digitale ondertekenaars en ruim 200 papieren petities ingevuld. Dat brengt de stand nu op 317!.

DUO belooft beterschap

DUO heeft gereageerd op deze petitie. Heel goed, maar: eerst zien en dan geloven.

+Lees meer...

DUO en met name minister Asscher zijn kampioenen in uitstellen van maatregelen ...

Lees hieronder het verhaaltje van DUO:

Maatregelen wachttijden examens Begin 2017 liepen de wachttijden voor het afnemen van examens (met name het onderdeel Lezen) in Eindhoven, Amsterdam en Zwolle op tot boven de 6 weken. DUO heeft hierop in overleg met het ministerie van SZW de volgende maatregelen genomen: in het 1e kwartaal van 2017 waren de examenlocaties Eindhoven, Amsterdam en Zwolle langer open. Vanaf april 2017 gingen alle examenlocaties langer open. Uitzondering daarop was Rotterdam. Daar werd de capaciteitsruimte gereserveerd voor eventuele calamiteiten. Daarnaast werd extra personeel geworven voor de verruimde openingstijden. DUO breidt de examencapaciteit binnenkort uit met 100 plaatsen Bij het opleggen van boetes wordt rekening gehouden met de langere wachttijd. DUO en het ministerie van SZW willen zo snel mogelijk al deze maatregelen afronden. Sommige maatregelen zijn echter aan formele regels gebonden. Daar is voorbereidingstijd voor nodig. Zo moet het personeel dat de afname van examens begeleidt, aan specifieke eisen voldoen.

Sluiting van deze Petitie

Omdat er zo weinig belangstelling voor deze Petitie is, sluit ik hem bij deze! Ook wordt het niet bij de Tweede kamer aangeboden, dit aantal stemmen zal geen gewicht in de schaal brengen, helaas!.

24-05-2017 | Petitie Herverkiezing 2017

Zegt het voort!

Zojuist hebben we de petitie verspreid onder de ouders en leerkrachten! We hopen op veel handtekeningen, dus zegt het voort!.