U, de petitionaris
De brinkhof norg

Hart voor de Brinkhof

339 ondertekeningen

Met deze petitie willen we bereiken dat er geen school komt in de Brinkhof.

Petitie

Wij

inwoners van Norg en gebruikers van de Brinkhof

 

constateren dat:

  • het onwenselijk is dat (een deel van) de Brinkhof voor kortere of langere duur beschikbaar wordt gesteld aan het Nassaucollege omdat basisschool de Hekakker aan vernieuwing toe is
  • de gemeente Noordenveld daarom besloot tot een soort van doorschuifsysteem: de Hekakker gaat naar het Dr. Nassau College en het Dr. Nassau College gaat naar ons multifunctioneel centrum de Brinkhof
  • de scholen natuurlijk goede huisvesting moeten hebben... maar niet op deze manier
  • de Brinkhof door ons, inwoners, overdag en 's avonds intensief wordt gebruikt voor sporten, muziekverenigingen, de bibliotheek, Welzijn in Noordenveld, optredens, bridge, koersbal, seniorenlunches, vergaderingen, tentoonstellingen, bijeenkomsten, etc. etc. Ook is het uitvaartcentrum en zijn er bedrijven in de Brinkhof gevestigd.
  • de Brinkhof van ons, de Norgers, is en dat moet zo blijven.
  • onlangs een enquete uitgezet over de toekomst van de Brinkhof en de plannen van de gemeente Noordenveld doorkruisen dit proces over de toekomstvisie van het gebouw volledig.

 

en verzoeken

de raad en het college van de gemeente Noordenveld geen school onder te brengen in de Brinkhof.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Noordenveld 
Petitieloket:
Petitionaris:
Hart voor de Brinkhof 
Organisatie:
Hart voor de Brinkhof 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bijeenkomst de Brinkhof dinsdag 2 april

Op dinsdag 2 april is er van 17.00 tot 18.00 uur een bijeenkomst in de Dorpshuiszaal van De Brinkhof. Daar kunnen alle gebruikers van De Brinkhof in gesprek met het college.

+Lees meer...

Komt allen!

02-04-2024