U, de petitionaris
Img 3033

Zorg voor een betere busverbinding met de Efteling

5 ondertekeningen

Het transport tussen Eindoven Airport en de Efteling is echt een ramp! Het Bus-Trein-Bus traject is duur, onhandig, sluit niet lekker op elkaar aan en kan verbeterd worden met een directe (betaalde) bus service zoals dat in het zuiden van Europa gedaan wordt met luchthaven-naar-Resorts diensten. We gaan er met z’n allen voor zorgen dat dit transport er komt!

Petitie

Wij

die de Efteling bezoeken

 

constateren

  • toeristen die met vliegmaatschappijen (zoals Transavia, Wizzair of Ryanair) naar Eindhoven vliegen en uit andere landen graag de Efteling bezoeken
  • een directe shuttle busdienst van Eindhoven Airport naar de Efteling zou een directe mogelijkheid bieden om de Efteling te bezoeken, de omgeving van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle te verkennen
  • dit zou de regio's een economische boost te geven.
  • dit moet en kan verbeterd worden
  • dit moet absoluut te doen zijn, al was het maar met een kaartje dat de passagier zelf betaalt en waar bijvoorbeeld 1 of 2 koffers bij inbegrepen zijn.

 

en verzoeken

een directe (betaalde) shuttle busdienst van de luchthaven Eindhoven naar de entree van het park De Efteling in de gemeente Kaatsheuvel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Petitionaris:
Diego Varela Rodriguez 
Organisatie:
Onafhankelijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen