You, the petitioner
Img 3033

Zorg voor een betere busverbinding met de Efteling

6 signatures

Het transport tussen Eindoven Airport en de Efteling is echt een ramp! Het Bus-Trein-Bus traject is duur, onhandig, sluit niet lekker op elkaar aan en kan verbeterd worden met een directe (betaalde) bus service zoals dat in het zuiden van Europa gedaan wordt met luchthaven-naar-Resorts diensten. We gaan er met z’n allen voor zorgen dat dit transport er komt!

Petition

We

die de Efteling bezoeken

 

establish that:

  • toeristen die met vliegmaatschappijen (zoals Transavia, Wizzair of Ryanair) naar Eindhoven vliegen en uit andere landen graag de Efteling bezoeken
  • een directe shuttle busdienst van Eindhoven Airport naar de Efteling zou een directe mogelijkheid bieden om de Efteling te bezoeken, de omgeving van Kaatsheuvel en Sprang-Capelle te verkennen
  • dit zou de regio's een economische boost te geven.
  • dit moet en kan verbeterd worden
  • dit moet absoluut te doen zijn, al was het maar met een kaartje dat de passagier zelf betaalt en waar bijvoorbeeld 1 of 2 koffers bij inbegrepen zijn.

 

and request

een directe (betaalde) shuttle busdienst van de luchthaven Eindhoven naar de entree van het park De Efteling in de gemeente Kaatsheuvel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Lead petitioner:
Diego Varela Rodriguez 
Organisation:
Onafhankelijk 

History

Signatures