U, de petitionaris
Wilhelminakerk

Zonnepark niet in dorpskern Beemte Broekland

685 ondertekeningen

De plaatsing van een zonnepark in de dorpskern van Beemte Broekland is niet gewenst. De impact die dit heeft op onze leefomgeving staat niet in verhouding tot de beloofde CO2 reductie. De materiële en de immateriële schade voor de omliggende bewoners is aanzienlijk.

Petitie

Wij

De Bewoners van Beemte Broekland.

 

constateren dat:

Onvoldoende tot niet te zijn gehoord en gekend in de besluitvorming tot het realiseren van zonneweides in het waardevolle cultuurhistorische buitengebied Beemte Broekland. De plannen hebben een directe en onacceptabele impact op de leefomgeving en comfort van een aanzienlijk aantal huishoudens.

 

en verzoeken

Gemeente Apeldoorn het besluit te herzien en een zorgvuldiger afweging te maken tussen de kosten (impact voor omwonenden) en de baten, anders dan de portemonnee van de projectontwikkelaar ter wille te zijn (door per se dicht op het tussenstation Zuidbroek te willen aansluiten).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
17-12-2020 
Petitionaris:
Ronald de Graaf 
Organisatie:
Bewoners Beemte Broekland 

Geschiedenis

Ondertekeningen