You, the petitioner
Wilhelminakerk

Zonnepark niet in dorpskern Beemte Broekland

685 signatures

De plaatsing van een zonnepark in de dorpskern van Beemte Broekland is niet gewenst. De impact die dit heeft op onze leefomgeving staat niet in verhouding tot de beloofde CO2 reductie. De materiële en de immateriële schade voor de omliggende bewoners is aanzienlijk.

Petition

We

De Bewoners van Beemte Broekland.

 

establish that:

Onvoldoende tot niet te zijn gehoord en gekend in de besluitvorming tot het realiseren van zonneweides in het waardevolle cultuurhistorische buitengebied Beemte Broekland. De plannen hebben een directe en onacceptabele impact op de leefomgeving en comfort van een aanzienlijk aantal huishoudens.

 

and request

Gemeente Apeldoorn het besluit te herzien en een zorgvuldiger afweging te maken tussen de kosten (impact voor omwonenden) en de baten, anders dan de portemonnee van de projectontwikkelaar ter wille te zijn (door per se dicht op het tussenstation Zuidbroek te willen aansluiten).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-17 
Lead petitioner:
Ronald de Graaf 
Organisation:
Bewoners Beemte Broekland 

History

Signatures