U, de petitionaris
Download

Zeg maar houdoe tegen je deurmat

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


Naar een paar geweldige jaren met de Houdoe Deurmat. Heeft IKEA hem uit het assortiment gehaald, en hem vervangen voor de vlag van Friesland https://www.ikea.com/nl/nl/p/rislev-deurmat-wit-rood-00455175/ Dit kan natuurlijk niet teken de petitie nu en haal de deurmat terug.

HOUDOE,

Petitie

Wij

bezorgde brabanders

 

constateren

Onderdrukking van ikea

 

en verzoeken

De Houdoe Deurmat!!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
stef plut 
Organisatie:
onsbrabant 

Geschiedenis

Ondertekeningen