You, the petitioner
Download

Zeg maar houdoe tegen je deurmat

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


Naar een paar geweldige jaren met de Houdoe Deurmat. Heeft IKEA hem uit het assortiment gehaald, en hem vervangen voor de vlag van Friesland https://www.ikea.com/nl/nl/p/rislev-deurmat-wit-rood-00455175/ Dit kan natuurlijk niet teken de petitie nu en haal de deurmat terug.

HOUDOE,

Petition

We

bezorgde brabanders

 

observe

Onderdrukking van ikea

 

and request

De Houdoe Deurmat!!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Provincie Noord-Brabant 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
stef plut 
Organisation:
onsbrabant 

History

Signatures