U, de petitionaris
Woongenot

Woongenot Wortelboerstraat moet terug

70 ondertekeningen

Na het incident met de bekende overlastgevers hebben wij als straat ons toppunt bereikt. Wij zijn klaar met de overlast, de puinzooi, de agressie en het dronkenschap. Wij willen ons woongenot en onze veiligheid terug! Wij vragen iedereen die het hier mee eens is deze petitie te ondertekenen en te delen om ons te steunen.

Petitie

Wij

De bewoners van de Wortelboerstraat en omgeving

 

constateren

Wij constateren veel overlast waaronder geluid en parkeeroverlast, veel rommel, veel agressie en openbaar dronkenschap waaronder ook het dronken rondrijden in een auto.

 

en verzoeken

We willen ons woongenot en onze veiligheid en die van onze kinderen terug!

Het antwoord

Huurcontract opgezegd

Hallo,

Heel erg bedankt dat u ons heeft ondersteund door middel van het ondertekenen van de petitie. Inmiddels is het huurcontract van de bewoners van Wortelboerstraat 58 opgezegd. We hopen dat straks de rust in en om de Wortelboerstraat wederkeert en dat we weer een gezellige straat kunnen worden. We hopen dat er een leuk gezin of stel komt te wonen en heten ze van harte welkom. Heel erg bedankt voor uw steun! Zo jammer als we het vinden dat het via deze manier moest, zo blij zijn we dat we straks (hopelijk) geen overlast meer ondervinden. Bedankt dat u ons heeft geholpen dit mogelijk te maken!

Met vriendelijke en dankbare groet,

De bewoners van de wortelboerstraat

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
22-07-2019 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Shanda de Ruijter 
Organisatie:
Wortelboerstraat 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Huurcontract opgezegd

Hallo,

Heel erg bedankt dat u ons heeft ondersteund door middel van het ondertekenen van de petitie. Inmiddels is het huurcontract van de bewoners van Wortelboerstraat 58 opgezegd.

+Lees meer...

We hopen dat straks de rust in en om de Wortelboerstraat wederkeert en dat we weer een gezellige straat kunnen worden. We hopen dat er een leuk gezin of stel komt te wonen en heten ze van harte welkom. Heel erg bedankt voor uw steun! Zo jammer als we het vinden dat het via deze manier moest, zo blij zijn we dat we straks (hopelijk) geen overlast meer ondervinden. Bedankt dat u ons heeft geholpen dit mogelijk te maken!

Met vriendelijke en dankbare groet,

De bewoners van de wortelboerstraat

14-08-2019