You, the petitioner
Woongenot

Woongenot Wortelboerstraat moet terug

70 signatures

Na het incident met de bekende overlastgevers hebben wij als straat ons toppunt bereikt. Wij zijn klaar met de overlast, de puinzooi, de agressie en het dronkenschap. Wij willen ons woongenot en onze veiligheid terug! Wij vragen iedereen die het hier mee eens is deze petitie te ondertekenen en te delen om ons te steunen.

Petition

We

De bewoners van de Wortelboerstraat en omgeving

 

observe

Wij constateren veel overlast waaronder geluid en parkeeroverlast, veel rommel, veel agressie en openbaar dronkenschap waaronder ook het dronken rondrijden in een auto.

 

and request

We willen ons woongenot en onze veiligheid en die van onze kinderen terug!

The answer

Huurcontract opgezegd

Hallo,

Heel erg bedankt dat u ons heeft ondersteund door middel van het ondertekenen van de petitie. Inmiddels is het huurcontract van de bewoners van Wortelboerstraat 58 opgezegd. We hopen dat straks de rust in en om de Wortelboerstraat wederkeert en dat we weer een gezellige straat kunnen worden. We hopen dat er een leuk gezin of stel komt te wonen en heten ze van harte welkom. Heel erg bedankt voor uw steun! Zo jammer als we het vinden dat het via deze manier moest, zo blij zijn we dat we straks (hopelijk) geen overlast meer ondervinden. Bedankt dat u ons heeft geholpen dit mogelijk te maken!

Met vriendelijke en dankbare groet,

De bewoners van de wortelboerstraat

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-22 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Shanda de Ruijter 
Organisation:
Wortelboerstraat 

History

Signatures

Updates

Huurcontract opgezegd

Hallo,

Heel erg bedankt dat u ons heeft ondersteund door middel van het ondertekenen van de petitie. Inmiddels is het huurcontract van de bewoners van Wortelboerstraat 58 opgezegd.

+Read more...

We hopen dat straks de rust in en om de Wortelboerstraat wederkeert en dat we weer een gezellige straat kunnen worden. We hopen dat er een leuk gezin of stel komt te wonen en heten ze van harte welkom. Heel erg bedankt voor uw steun! Zo jammer als we het vinden dat het via deze manier moest, zo blij zijn we dat we straks (hopelijk) geen overlast meer ondervinden. Bedankt dat u ons heeft geholpen dit mogelijk te maken!

Met vriendelijke en dankbare groet,

De bewoners van de wortelboerstraat

2019-08-14