U, de petitionaris
Mobieltjesjpg

Weg met die mobieltjes uit de Eerste en Tweede Kamer

12 ondertekeningen

Al jaren erger ik me eraan dat wanneer een volksvertegenwoordiger aan het woord is in de Eerste of Tweede Kamer een groot deel van de politici een beetje zit te appen etc. Om goed te kunnen debatteren zul je wel goed (handsfree) naar elkaar moeten luisteren. STOP HIERMEE! of blijf alsjeblieft thuis! Ik wil dat we met zijn allen opstaan, en deze petitie ondertekenen. Zodat wij als burger goed gehoord kunnen worden d.m.v. ons gekozen volksvertegenwoordiger.

Petitie

Wij

Burgers,

 

constateren

  • Het blijft schandalig dat volksvertegenwoordigers niet tot nauwelijks naar elkaar luisteren wanneer een ander aan het woord is.
  • Om goed te kunnen debatteren zul je toch wel moeten luisteren. Het is niet alleen onfatsoenlijk en een slecht voorbeeld voor scholieren / automobilisten etc.
  • Het is ook nog niet efficient aangezien je dan vaker in herhaling zou moeten treden. Iedereen heeft recht om gehoord te worden, niet alleen de minister-president.
  • Natuuurlijk onder de juiste omstandigheden zul je altijd bereikbaar moeten zijn voor bijvoorbeeld familie. Maar op stil en alleen gebeld worden bijvoorbeeld.

 

en verzoeken

Weg met die mobieltjes en luister beter naar elkaar. Houd het persoonlijk en regeer.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
17-02-2020 
Petitionaris:
Marco Dolstra 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen