You, the petitioner
Mobieltjesjpg

Weg met die mobieltjes uit de Eerste en Tweede Kamer

12 signatures

Al jaren erger ik me eraan dat wanneer een volksvertegenwoordiger aan het woord is in de Eerste of Tweede Kamer een groot deel van de politici een beetje zit te appen etc. Om goed te kunnen debatteren zul je wel goed (handsfree) naar elkaar moeten luisteren. STOP HIERMEE! of blijf alsjeblieft thuis! Ik wil dat we met zijn allen opstaan, en deze petitie ondertekenen. Zodat wij als burger goed gehoord kunnen worden d.m.v. ons gekozen volksvertegenwoordiger.

Petition

We

Burgers,

 

observe

  • Het blijft schandalig dat volksvertegenwoordigers niet tot nauwelijks naar elkaar luisteren wanneer een ander aan het woord is.
  • Om goed te kunnen debatteren zul je toch wel moeten luisteren. Het is niet alleen onfatsoenlijk en een slecht voorbeeld voor scholieren / automobilisten etc.
  • Het is ook nog niet efficient aangezien je dan vaker in herhaling zou moeten treden. Iedereen heeft recht om gehoord te worden, niet alleen de minister-president.
  • Natuuurlijk onder de juiste omstandigheden zul je altijd bereikbaar moeten zijn voor bijvoorbeeld familie. Maar op stil en alleen gebeld worden bijvoorbeeld.

 

and request

Weg met die mobieltjes en luister beter naar elkaar. Houd het persoonlijk en regeer.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-17 
Lead petitioner:
Marco Dolstra 
Website:

History

Signatures