U, de petitionaris

Vrij verkeer naar ons tweede verblijf in het buitenland

1 ondertekeningen

Bundelt al wie in het buitenland een 2de verblijf heeft en er naartoe wil als de veiligheid van het land het toelaat en omgekeerd (buitenlandse eigenaars naar België)

Petitie

Wij

Belgische eigenaars van een tweede verblijf in het buitenland & niet-Belgische eigenaars een tweede verblijf in België

 

constateren

  1. dat landsgrenzen worden gesloten, ondanks het feit dat Belgische reizigers of eigenaars van een tweede verblijf aangeven op een veilige manier te willen en kunnen ontvangen
  2. dat niet-Belgische eigenaars van een tweede verblijf niet naar België kunnen komen om hun eigendom te bezoeken of zelfs in orde te houden ook al is men bereid zich te schikken naar de gezondheidsmaatregelen.

 

en verzoeken

de Belgische overheid

  1. Eigenaars te laten reizen naar landen /streken waar de bevoegde autoriteit de veiligheid kan garanderen en veiligheidsvoorschriften succesvol ingevoerd hebben.
  2. Een website waar per land / streek duidelijk is of men er naartoe mag reizen en onder welke voorwaarden
  3. Niet-Belgische eigenaars die een tweede verblijf hebben in België ook de kans te geven dit te bezoeken als de Belgische eigenaars dit ook mogen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
ambassadeur 
Petitieloket:
Einddatum:
19-08-2020 
Petitionaris:
Luk Vanlanduyt 
Organisatie:
2de verblijvers .be 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen