U, de petitionaris
Vraag5meivrij logo klein

Vraag 5 mei vrij

5.525 ondertekeningen

5 mei is een van de belangrijkste dagen in het jaar. We willen dat iedereen op die dag (de) vrijheid kan vieren, omdat het misschien wel het belangrijkste is dat we hebben. Wij werken aan een Nationale vrije dag, vol inhoud. Laat werkgevers en overheid weten dat jij 5 mei een vrije dag waard vindt. Doe mee!

Petitie

Wij

Wij zijn de bezoekers van de Bevrijdingsfestivals en anderen die 5 mei een vrije dag waard vinden.

 

constateren dat:

5 mei is een van de belangrijkste dagen in het jaar. We willen dat iedereen op die dag (de) vrijheid kan vieren, omdat het misschien wel het belangrijkste is dat we hebben. Wij werken aan een Nationale vrije dag, vol inhoud. We verzamelen steun en goeie idee├źn. We roepen de Stichting van de Arbeid op om ervoor te zorgen dat 5 mei als vrije dag opgenomen wordt in de CAO, en iedereen de kans krijgt stil te staan bij onze bevrijding, en de vrijheid die we sindsdien hebben.

 

en verzoeken

We verzoeken alle werknemers en werkgevers samen te werken aan 5 mei als jaarlijkse Nationale vrije dag, om de bevrijding en vrijheid samen te kunnen vieren en inhoud te geven aan deze belangrijke dag.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
09-09-2017 
Petitionaris:
John Arkes 
Organisatie:
Bevrijdingsfestivals Nederland 

Geschiedenis

Ondertekeningen