You, the petitioner
Vraag5meivrij logo klein

Vraag 5 mei vrij

5,525 signatures

5 mei is een van de belangrijkste dagen in het jaar. We willen dat iedereen op die dag (de) vrijheid kan vieren, omdat het misschien wel het belangrijkste is dat we hebben. Wij werken aan een Nationale vrije dag, vol inhoud. Laat werkgevers en overheid weten dat jij 5 mei een vrije dag waard vindt. Doe mee!

Petition

We

Wij zijn de bezoekers van de Bevrijdingsfestivals en anderen die 5 mei een vrije dag waard vinden.

 

establish that:

5 mei is een van de belangrijkste dagen in het jaar. We willen dat iedereen op die dag (de) vrijheid kan vieren, omdat het misschien wel het belangrijkste is dat we hebben. Wij werken aan een Nationale vrije dag, vol inhoud. We verzamelen steun en goeie idee├źn. We roepen de Stichting van de Arbeid op om ervoor te zorgen dat 5 mei als vrije dag opgenomen wordt in de CAO, en iedereen de kans krijgt stil te staan bij onze bevrijding, en de vrijheid die we sindsdien hebben.

 

and request

We verzoeken alle werknemers en werkgevers samen te werken aan 5 mei als jaarlijkse Nationale vrije dag, om de bevrijding en vrijheid samen te kunnen vieren en inhoud te geven aan deze belangrijke dag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-09 
Lead petitioner:
John Arkes 
Organisation:
Bevrijdingsfestivals Nederland 

History

Signatures