U, de petitionaris
20160913 155809 500pix

Voetbalkooi realiseren Bomenbuurt Ahornstraat/Cederstraat Alphen a/d Rijn

36 ondertekeningen

Veiligheid voor kinderen en omwoners is NIET gewaarborgd in de huidige situatie van het open voetbalveld!

Petitie

Wij

Omwonenden en belangstellenden voetbalveld Bomenbuurt Ahornstraat/Cederstraat Alphen a/d Rijn

 

constateren dat:

Wij constateren dat de veiligheid van het huidige open voetbalveld niet gewaarborgd is voor kinderen en omwoners. Er rijdt veel verkeer langs en naast het veld zijn parkeerplaatsen. Ballen belanden op auto's en in tuinen van omwoners. Aan één kant achter een doel staat een hek dat absoluut geen nut heeft. Kinderen rennen daardoor achter ballen aan die op de weg raken.

 

en verzoeken

Wij verzoeken, na veelvuldig de gemeente te hebben benaderd, om een dichte voetbalkooi die in bijna alle buurten in Alphen a/d Rijn geplaatst zijn en waar de veiligheidssituatie veel minder dreigend is dan het voetbalveld in de Bomenbuurt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alphen aan den Rijn 
Petitieloket:
Einddatum:
10-10-2016 
Petitionaris:
Pauline Ellerbrak 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanpassingen door gemeente huidige voetbalveld

De hoge hekken die achter het doel staan zullen worden verbreedt aan de rechterkant. Daarbij zal er naast het voetbalveld, wat overloopt in het grasveld, een lage afrastering worden gemaakt in de vorm van boomstammen.

+Lees meer...

Met deze aanpassingen zal de petitie voor een voetbalkooi komen te vervallen en bedanken wij een ieder voor zijn/haar steun.

11-10-2016