You, the petitioner
20160913 155809 500pix

Voetbalkooi realiseren Bomenbuurt Ahornstraat/Cederstraat Alphen a/d Rijn

36 signatures

Veiligheid voor kinderen en omwoners is NIET gewaarborgd in de huidige situatie van het open voetbalveld!

Petition

We

Omwonenden en belangstellenden voetbalveld Bomenbuurt Ahornstraat/Cederstraat Alphen a/d Rijn

 

establish that:

Wij constateren dat de veiligheid van het huidige open voetbalveld niet gewaarborgd is voor kinderen en omwoners. Er rijdt veel verkeer langs en naast het veld zijn parkeerplaatsen. Ballen belanden op auto's en in tuinen van omwoners. Aan één kant achter een doel staat een hek dat absoluut geen nut heeft. Kinderen rennen daardoor achter ballen aan die op de weg raken.

 

and request

Wij verzoeken, na veelvuldig de gemeente te hebben benaderd, om een dichte voetbalkooi die in bijna alle buurten in Alphen a/d Rijn geplaatst zijn en waar de veiligheidssituatie veel minder dreigend is dan het voetbalveld in de Bomenbuurt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alphen aan den Rijn 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-10 
Lead petitioner:
Pauline Ellerbrak 
Website:

History

Signatures

Updates

Aanpassingen door gemeente huidige voetbalveld

De hoge hekken die achter het doel staan zullen worden verbreedt aan de rechterkant. Daarbij zal er naast het voetbalveld, wat overloopt in het grasveld, een lage afrastering worden gemaakt in de vorm van boomstammen.

+Read more...

Met deze aanpassingen zal de petitie voor een voetbalkooi komen te vervallen en bedanken wij een ieder voor zijn/haar steun.

2016-10-11