U, de petitionaris

Vergoed ook de leningen voor toeslagen-gedupeerden

504 ondertekeningen

Vergoed de leningen die de gedupeerde zijn aangegaan in de periode van onterecht terugvorderen en trek de rechten gelijk met gedupeerden in de schuldsanering die ook niet meer de maandelijkse extra kosten hebben die wij wel nog steeds extra betalen en hiervoor de compensatie moeten gebruiken.

Petitie

Wij

Gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire zonder ernstige schulden.

 

constateren

  • Dat de gedupeerden die in de schuldsanering zitten, alle schulden kwijt zijn en dus geen extra maandelijkse kosten meer hebben door de affaire

  • Dat de gedupeerden die niet in de schuldsanering zitten wèl de extra maandlasten moeten blijven betalen. En dus niet volledig van de compensatie gebruik kunnen maken.

 

en verzoeken

Alle lopende persoonlijke kredieten, die in de periode van de onterechte terugvordering tot de compensatie toekenning zijn aangegaan, overnemen en de afbetaalde kredieten vergoeden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-11-2021 
Petitionaris:
Dennis de Knegt 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanbieding financiën

Vandaag 13-10-2021 contact gehad met het ministerie van Financiën. De officiële aanbieding is op 30 november. De afspraak staat nu..

13-10-2021

Ingediend

Vandaag 30-9-2021 kreeg ik de officiële brief van de tweede kamer in de brievenbus. De petitie is ontvangen en zal worden besproken in de aangeschreven commissie op het ministerie van financiën.

30-09-2021