You, the petitioner

Vergoed ook de leningen voor toeslagen-gedupeerden

347 signatures

Vergoed de leningen die de gedupeerde zijn aangegaan in de periode van onterecht terugvorderen en trek de rechten gelijk met gedupeerden in de schuldsanering die ook niet meer de maandelijkse extra kosten hebben die wij wel nog steeds extra betalen en hiervoor de compensatie moeten gebruiken.

Petition

We

Gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire zonder ernstige schulden.

 

observe

  • Dat de gedupeerden die in de schuldsanering zitten, alle schulden kwijt zijn en dus geen extra maandelijkse kosten meer hebben door de affaire

  • Dat de gedupeerden die niet in de schuldsanering zitten wèl de extra maandlasten moeten blijven betalen. En dus niet volledig van de compensatie gebruik kunnen maken.

 

and request

Alle lopende persoonlijke kredieten, die in de periode van de onterechte terugvordering tot de compensatie toekenning zijn aangegaan, overnemen en de afbetaalde kredieten vergoeden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-10 
Lead petitioner:
Dennis de Knegt 

History

Signatures