U, de petitionaris
Marijn van der marel cuihnw1hyhi unsplash

Verbeter de betrouwbaarheid en de continuïteit van de trein op de Zeeuwse Lijn

4 ondertekeningen

De dienstregeling van de NS in Zeeland is onbetrouwbaar. Hierom willen wij NS en ProRail, met uitgesproken steun van de provincie, verzoeken de handen ineen te slaan, en de oorzaken van de onbetrouwbaarheid van het spoor en de dienstregeling aan te pakken.

Petitie

Wij

inwoners van Zeeland, forensen naar de Randstad en vice versa, gebruikers van de Zeeuwse Lijn,

 

constateren dat:

de betrouwbaarheid en de continuïteit van de dienstregeling op het Zeeuwse spoor de grenzen van het toelaatbare heeft bereikt

 

en verzoeken

  • de NS en ProRail de handen ineen te slaan om de de oorzaken van de onbetrouwbaarheid van het spoor en de dienstregeling aan te pakken. Aan de basis hiervan liggen overeengekomen afspraken over de termijn waarop de dienstregeling verbeterd moet zijn, alsook welk niveau van betrouwbaarheid en continuïteit bereikt moet worden.

  • De Provincie Zeeland wordt verzocht hiervoor mondelinge steun te betuigen, dan wel op te treden als (mede)vertegenwoordiger.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Petitionaris:
Verbeter de Zeeuwse Lijn 

Geschiedenis

Ondertekeningen