You, the petitioner
Marijn van der marel cuihnw1hyhi unsplash

Verbeter de betrouwbaarheid en de continuïteit van de trein op de Zeeuwse Lijn

4 signatures

De dienstregeling van de NS in Zeeland is onbetrouwbaar. Hierom willen wij NS en ProRail, met uitgesproken steun van de provincie, verzoeken de handen ineen te slaan, en de oorzaken van de onbetrouwbaarheid van het spoor en de dienstregeling aan te pakken.

Petition

We

inwoners van Zeeland, forensen naar de Randstad en vice versa, gebruikers van de Zeeuwse Lijn,

 

establish that:

de betrouwbaarheid en de continuïteit van de dienstregeling op het Zeeuwse spoor de grenzen van het toelaatbare heeft bereikt

 

and request

  • de NS en ProRail de handen ineen te slaan om de de oorzaken van de onbetrouwbaarheid van het spoor en de dienstregeling aan te pakken. Aan de basis hiervan liggen overeengekomen afspraken over de termijn waarop de dienstregeling verbeterd moet zijn, alsook welk niveau van betrouwbaarheid en continuïteit bereikt moet worden.

  • De Provincie Zeeland wordt verzocht hiervoor mondelinge steun te betuigen, dan wel op te treden als (mede)vertegenwoordiger.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
openbaar vervoerbedrijf 
Petition desk:
Lead petitioner:
Verbeter de Zeeuwse Lijn 

History

Signatures