U, de petitionaris
Img 20190423 wa0002

Veilige oversteek busbaan Velsen

800 ondertekeningen

20 maart 2019 is mijn fietsende zoon bijna doodgereden op de busbaan Velsen. Heeft u ook meegemaakt dat u nét op tijd wegkwam? Heeft u op deze oversteekplaatsen ook een (bijna) ongeluk gehad? Laat het dan weten! Niemand mag meer zó vreselijk gewond raken als mijn zoon. Hij heeft het wonder boven wonder overleefd... maar dat scheelde bijna niets. Wilt u ook veiligere oversteekplaatsen? Teken de petitie alstublieft!

Petitie

Wij

willen veilige oversteekplaatsen langs de busbaan Velsen/Haarlem!

 

constateren

Als het stoplicht van de fietsers oranje is, is de bus vrijwel metéén ter plaatse. Dit is een té korte tijd om veilig over te steken.

 

en verzoeken

een veiligere situatie op de oversteekplaatsen voor álle weggebruikers; ook voor de chauffeurs die de busbaan gebruiken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Velsen 
Petitieloket:
Einddatum:
15-06-2019 
Petitionaris:
Martine van Balen-Kuijper  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Oversteek aangepast!!

Lieve mensen, Allemaal bedankt voor uw handtekening! Inmiddels is de oversteek aangepast op alle vlakken. Mede dankzij de inspanningen van wethouder Bram Diepstraten en dhr Len Munnik van de gemeente Velsen zijn alle partijen om de tafel gegaan. Er wordt gekeken of deze aanpassingen voldoende veiligheid bieden! Helaas voor onze zoon te laat....maar voor overige weggebruikers daar hopelijk een stuk veiliger! Liefs, Martine.

29-05-2019

Petitie gaat goed!

Lieve mensen, wat fijn dat u allemaal heeft getekend! Er is inmiddels veel media aandacht voor de petitie, laten we hopen dat daarmee de oversteekplaatsen straks veiliger gemaakt gaan worden! Namens Kjeld, en ons gezin, ontzettend bedankt voor uw steun!.

01-05-2019