You, the petitioner
Img 20190423 wa0002

Veilige oversteek busbaan Velsen

800 signatures

20 maart 2019 is mijn fietsende zoon bijna doodgereden op de busbaan Velsen. Heeft u ook meegemaakt dat u nét op tijd wegkwam? Heeft u op deze oversteekplaatsen ook een (bijna) ongeluk gehad? Laat het dan weten! Niemand mag meer zó vreselijk gewond raken als mijn zoon. Hij heeft het wonder boven wonder overleefd... maar dat scheelde bijna niets. Wilt u ook veiligere oversteekplaatsen? Teken de petitie alstublieft!

Petition

We

willen veilige oversteekplaatsen langs de busbaan Velsen/Haarlem!

 

observe

Als het stoplicht van de fietsers oranje is, is de bus vrijwel metéén ter plaatse. Dit is een té korte tijd om veilig over te steken.

 

and request

een veiligere situatie op de oversteekplaatsen voor álle weggebruikers; ook voor de chauffeurs die de busbaan gebruiken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Velsen 
Petition desk:
Closing date:
2019-06-15 
Lead petitioner:
Martine van Balen-Kuijper  
Website:

History

Signatures

Updates

Oversteek aangepast!!

Lieve mensen, Allemaal bedankt voor uw handtekening! Inmiddels is de oversteek aangepast op alle vlakken. Mede dankzij de inspanningen van wethouder Bram Diepstraten en dhr Len Munnik van de gemeente Velsen zijn alle partijen om de tafel gegaan. Er wordt gekeken of deze aanpassingen voldoende veiligheid bieden! Helaas voor onze zoon te laat....maar voor overige weggebruikers daar hopelijk een stuk veiliger! Liefs, Martine.

2019-05-29

Petitie gaat goed!

Lieve mensen, wat fijn dat u allemaal heeft getekend! Er is inmiddels veel media aandacht voor de petitie, laten we hopen dat daarmee de oversteekplaatsen straks veiliger gemaakt gaan worden! Namens Kjeld, en ons gezin, ontzettend bedankt voor uw steun!.

2019-05-01