U, de petitionaris
Inbound2895573641928528489

Uit de Europese Unie

2.023 ondertekeningen

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat.Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven. MVG.C.FRAANJE

Petitie

Wij

Nederlanders

 

constateren

  • Verdeeldheid in Europese Unie
  • Stikstof en CO2-uitstoot problemen
  • Nederland is een voorbeeld voor heel de wereld.
  • Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven.

 

en verzoeken

We moeten uit de Europese Unie. En terug naar de menselijke maat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eerste Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-12-2025 
Petitionaris:
Cornelis fraanje  
Organisatie:
Uit de Europese unie  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

WEF BIJEENKOMST

Deze organisatie denkt de wereld te besturen en te verbeteren. Als al deze afgevaardigden in hun schooltijd beter hadden opgelet bij de lessen die ze gekregen hebben.

+Lees meer...

Dan zouden ze kunnen weten dat de rijken der aarde meer rekenschap hebben af te leggen en dus ook meer verantwoording hebben wat ze met hun vermogen gedaan hebben. Echter blijkt dat deze mensen nooit genoeg hebben. En alleen maar meer willen. De aarde is geschapen. En Deze aarde zal eens vergaan. Laten al deze afgevaardigden zich eens gaan verdiepen in deze informatie en geschriften die er over de aarde geschreven zijn. Veel wijsheid toegewenst .

19-01-2023

2023 Eén nieuwe uitdaging voor onze Boeren

Hopelijk wordt dit jaar voor onze Boeren wat rooskleuriger. En is er perspectief voor de toekomst.

+Lees meer...

Veel van de boeren leven in één onzekere toekomst. Laten we dit jaar wat meer nadenken als we s'morgens aan het ontbijt brood en melk consumeren. De politieke elite denken dat het allemaal vanzelfsprekend is dat de mensen nog eten hebben. Maar dat kan zomaar eens veranderen. Er heerst zoveel hongersnood in deze wereld. En daar wordt vaak niet over nagedacht door veel mensen. Wij leven hier in één welvaart. Daarom steun onze Boeren de komende tijd. En laat u stem horen bij de eerst volgende verkiezingen. Zonder boeren geen voedsel

03-01-2023

Klimaat top

Veel regeringsleiders vliegen naar deze klimaat top om de wereld te redden. Echter vergeten ze allemaal dat juist zij één bijdragen leveren om het klimaat op te warmen.

+Lees meer...

De MILIEU activisten zijn vaak betaalde mensen die de opdracht hebben om angst en verdeeldheid te zaaien onder de mensen. We moeten terug naar de menselijke maat zoals Pim Fortuyn heeft geschreven en gezegd

13-11-2022