You, the petitioner
Inbound9193170816081728206

Uit de Europese unie

1,463 signatures

We moeten uit de Europese unie. En terug naar de menselijke maat. Nederland is een voorbeeld voor heel de wereld. Zorg eerst voor eigen volk en kinderen voordat u zich gaat bezighouden met de buurlanden. Een goed voorbeeld doet dat naleven MVG.C.FRAANJE

Petition

We

Uit de Europese unie

 

observe

Verdeeldheid in Europese unie

 

and request

Stikstof en co2 uitstoot problemen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eerste Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-19 
Lead petitioner:
Cornelis fraanje  
Organisation:
Uit de Europese unie  
Website:

History

Signatures

Updates

Waarom liegt onze overheid??

Hoelang moet het volk de leugens nog accepteren in Nederland Het wordt tijd voor ander beleid Nieuwe verkiezingen maar nu eerlijk a.u.b.

2021-04-29

MKZ 20 JAAR geleden kootwijkerbroek

MKZ 20 JAAR TERUG KOOTWIJKERBROEK

TOEN WAS HET STIL IN ONS DORP GEEN DIEREN IN DE WEI MET PASEN ALLEMAAL OFFERS AAN BRUSSEL. MAAR NU MOGEN WE WEER LAMMETJE'S ZIEN HUPPELEN.

+Read more...

LATEN WE HOPEN EN BIDDEN DAT DIT NOOIT MEER GEBEUREN ZAL. EN DAT ONZE REGERING VREDE EN WIJSHEID MAG ONTVANGEN

2021-04-03

De verkiezingen 2021

De verkiezingen komen er aan. Nu profileere alle politieke partijen hun verkiezings programa.

+Read more...

Grote belofte en men denkt zo zieltjes te winnen voor hun partij. Echter schuilt er een wolf in schaapskleren achter deze politici. Ze doen net alsof ze naar de burgers luisteren. Maar zodra ze verkozen zijn , dan komt de werkelijke aap uit de mouw. Ambtenaren en politici zijn vaak mensen die niet weten wat er in de samenleving gebeurt. Maar zijn ontzettend goed in het verzinnen en zo te praten dat de meerderheid van de bevolking deze mensen op hun woord gelooft. Ook de media die betaald wordt door de overheid heeft Grote invloed op u STEM gedrag. U wordt namelijk gehersenspoeld om zo te stemmen, zoals u veel en vaak moet aanzien en horen. Mijn advies aan alle mensen die gaan stemmen is. Ga met al u vragen over wie ons land zou moeten leiden naar die RAADGEVER die weet wat goed is voor ons land . Geloof Hoop en liefde wens ik u toe. Mvg c.fraanje

2021-02-23