U, de petitionaris

Tijdelijke supermarkt bij de Archimedeslaan

73 ondertekeningen

De supermarkt bij USP is klein en de producten zijn duur. Bewoners moeten ver fietsen voor een betaalbare supermarkt. Er zijn plannen voor het bouwen van een nieuwe supermarkt bij Archimedeslaan, maar dit duurt nog een paar jaar. Een tijdelijke supermarkt bij Archimedeslaan is dus de oplossing.

Petitie

Wij

bewoners van Utrecht Science Park (USP)

 

constateren

  • dat de huidige supermarkt op het terrein van USP klein en duur is;
  • dat bewoners van USP ver moeten fietsen voor een andere supermarkt;
  • dat er plannen zijn voor de bouw van een nieuwe supermarkt bij de Archimedeslaan, maar dat het nog enkele jaren duurt voordat die supermarkt gebouwd is, en;
  • dat het mogelijk is om tot die tijd een tijdelijke supermarkt op te zetten

 

en verzoeken

te investeren in een tijdelijke supermarkt die groot is en betaalbare producten verkoopt bij de Archimedeslaan totdat de bouw bij de Archimedeslaan klaar is en de definitieve supermarkt geopend kan worden. De tijdelijke supermarkt mag ook in de buurt worden geplaatst als het niet mogelijk blijkt om de tijdelijke supermarkt op het terrein te vestigen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
20-06-2019 
Petitionaris:
Marte Vroom 
Organisatie:
DWARS, GroenLinkse jongeren - afdeling Utrecht 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen