U, de petitionaris
Kiosk 3

Terugkeer van de kiosk Hertenkamp, Epe

1.215 ondertekeningen

Afgelopen jaar is er veel beroering ontstaan over de verwijdering van de kiosk Dellenweg, Epe. In 2019 ben ik door vele inwoners en bezoekers van “Het Hertenkamp” benaderd, zowel telefonisch als mondeling aangesproken. Bij deze maak ik u kenbaar, dat ik te allen tijde bereid ben de exploitatie van de verloren gegane “Kiosk Hertenkamp’ wederom ter hand te nemen. Het is de hoogste tijd om deze in oude luister te herstellen.

John van Barneveld

Petitie

Wij

Inwoners van de gemeente Epe en omgeving en bezoekers van de Hertenkamp de daarbij behorende kiosk.

 

constateren

  • Dat er in 2018 een stukje nostalgisch Epe verloren is gegaan welke al vele generaties als duidelijk herkenbaar, esthetisch verantwoord en passend in de omgeving, gekoesterd werd door een ieder.

  • Dat: ingestelde Werkconferenties een advies uitgebracht hebben aan de Gemeente Epe en het Hertenkamp en omgeving bestempeld hebben als ‘Cultureel Erfgoed”.

 

en verzoeken

  • Dat ondanks alles wat er gebeurd is in het verleden, er een toekomst gecreëerd kan worden waar begrippen als ‘een luisterend oor’, ‘empathie’ en ‘respect’ weer een rol gaan spelen.

  • Dat bestaande klanten en nieuwe bezoekers van dit vertrouwde plekje ‘De kiosk Hertenkamp Epe’ waar ze lief en leed deelden dit wederom in hun armen kunnen sluiten met als eindresultaat een: Terugkeer van de verloren gegane verkoopkiosk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Epe 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2020 
Petitionaris:
John van Barneveld 
Organisatie:
Kiosk hertenkamp epe 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen