You, the petitioner
Kiosk 3

Terugkeer van de kiosk Hertenkamp, Epe

1,449 signatures

Afgelopen jaar is er veel beroering ontstaan over de verwijdering van de kiosk Dellenweg, Epe. In 2019 ben ik door vele inwoners en bezoekers van “Het Hertenkamp” benaderd, zowel telefonisch als mondeling aangesproken. Bij deze maak ik u kenbaar, dat ik te allen tijde bereid ben de exploitatie van de verloren gegane “Kiosk Hertenkamp’ wederom ter hand te nemen. Het is de hoogste tijd om deze in oude luister te herstellen.

John van Barneveld

Petition

We

Inwoners van de gemeente Epe en omgeving en bezoekers van de Hertenkamp de daarbij behorende kiosk.

 

observe

  • Dat er in 2018 een stukje nostalgisch Epe verloren is gegaan welke al vele generaties als duidelijk herkenbaar, esthetisch verantwoord en passend in de omgeving, gekoesterd werd door een ieder.

  • Dat: ingestelde Werkconferenties een advies uitgebracht hebben aan de Gemeente Epe en het Hertenkamp en omgeving bestempeld hebben als ‘Cultureel Erfgoed”.

 

and request

  • Dat ondanks alles wat er gebeurd is in het verleden, er een toekomst gecreëerd kan worden waar begrippen als ‘een luisterend oor’, ‘empathie’ en ‘respect’ weer een rol gaan spelen.

  • Dat bestaande klanten en nieuwe bezoekers van dit vertrouwde plekje ‘De kiosk Hertenkamp Epe’ waar ze lief en leed deelden dit wederom in hun armen kunnen sluiten met als eindresultaat een: Terugkeer van de verloren gegane verkoopkiosk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Epe 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-30 
Lead petitioner:
John van Barneveld 
Organisation:
Kiosk hertenkamp epe 
Website:

History

Signatures