U, de petitionaris
Foto terras

Terras voor de ijssalon/patisserie D.E. Vlijmen

6 ondertekeningen

Al vanaf 16 juni 2021 zijn wij aan het wachten op een besluit van de Gemeente voor een terrasvergunning voor de winkelpanden Deken van Baarstraat nummer 75 en 77. De Gemeente Heusden wil van het terras 3 prive parkeerplaatsen maken en 3 voorliggende parkeerplaatsen verwijderen.

Petitie

Wij

wij Patisserie D.E. winkeliers klanten en medestanders,

 

constateren

  • De gemeente Heusden wil van het terras 3 privé parkeerplaatsen maken en de 3 voorliggende parkeerplaatsen verwijderen.
  • Zo komt er minder openbare parkeergelegenheid voor de omwonenden en het winkelend publiek.
  • Dit levert onveiligheid op bij het in en uit parkeren door het drukke verkeer in de straat en omdat de parkerende automobilisten over een trottoir moeten.
  • Alleen met een terras is er genoeg ruimte voor mindervaliden om binnen te kunnen komen met rolstoel/scootmobiel, dit zal niet gaan als er auto's voor de deur staan
  • Winkelend publiek kan zonder terras hier geen ijsje nuttigen want op een bankje mag ook niet.

 

en verzoeken

voor de periode de patisserie hier open is een terras voor de winkelpanden 75 en 77 zodat de mensen een gebakje, ijsje, koffie en dergelijke kunnen nuttigen op het terrasgedeelte.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Heusden 
Petitieloket:
Einddatum:
25-08-2022 
Petitionaris:
Damilyano Eijkemans 
Organisatie:
Patisserie D.E. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen