You, the petitioner
Foto terras

Terras voor de ijssalon/patisserie D.E. Vlijmen

6 signatures

Al vanaf 16 juni 2021 zijn wij aan het wachten op een besluit van de Gemeente voor een terrasvergunning voor de winkelpanden Deken van Baarstraat nummer 75 en 77. De Gemeente Heusden wil van het terras 3 prive parkeerplaatsen maken en 3 voorliggende parkeerplaatsen verwijderen.

Petition

We

wij Patisserie D.E. winkeliers klanten en medestanders,

 

observe

  • De gemeente Heusden wil van het terras 3 privé parkeerplaatsen maken en de 3 voorliggende parkeerplaatsen verwijderen.
  • Zo komt er minder openbare parkeergelegenheid voor de omwonenden en het winkelend publiek.
  • Dit levert onveiligheid op bij het in en uit parkeren door het drukke verkeer in de straat en omdat de parkerende automobilisten over een trottoir moeten.
  • Alleen met een terras is er genoeg ruimte voor mindervaliden om binnen te kunnen komen met rolstoel/scootmobiel, dit zal niet gaan als er auto's voor de deur staan
  • Winkelend publiek kan zonder terras hier geen ijsje nuttigen want op een bankje mag ook niet.

 

and request

voor de periode de patisserie hier open is een terras voor de winkelpanden 75 en 77 zodat de mensen een gebakje, ijsje, koffie en dergelijke kunnen nuttigen op het terrasgedeelte.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Heusden 
Petition desk:
Closing date:
2022-08-25 
Lead petitioner:
Damilyano Eijkemans 
Organisation:
Patisserie D.E. 
Website:

History

Signatures