U, de petitionaris
Infoa4zndpad

Tegen terugkomst prostitutiezone Zandpad

3.642 ondertekeningen

Opstand van bewoners (burgerinitiatief) tegen het plan van Gemeente Utrecht om de prostitutiezone terug te brengen naar het Zandpad. Wij willen dat de gemeente deze slechtst denkbare locatie in de kwetsbare wijken van Overvecht, Zuilen en Ondiep niet meer als lokatie voor een prostitutiezone kiest. Brief aan Gemeenteraad: https://www.docdroid.net/FonsmC4/brief-zandpad-aan-gemeenteraad.pdf

Petitie

Wij

De mensen in Utrecht (met name Overvecht, Zuilen en Ondiep) die in opstand komen tegen dit plan.

 

constateren

  • Dat de gemeente Utrecht de prostitutiezone terug wil brengen naar de slechtst denkbare locatie, namelijk het Zandpad met alle ellende van dien.

  • Middenin de meest kwetsbare wijken van Overvecht, Zuilen en Ondiep.

  • de gemeente Utrecht voert tegenstrijdig beleid en investeert om deze wijken te verbeteren maar maakt die investeringen eigenhandig weer kapot door ellende te brengen in de vorm van een prostitutiezone.

 

en verzoeken

Wij willen middels dit burgerinitiatief u (de Gemeenteraad) graag vragen om de lokatie opnieuw ter discussie te stellen en het huidige Zandpad in Overvecht niet meer als lokatie voor de prostitutiezone te zien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
22-04-2019 
Petitionaris:
Sofyan al Kandoussi 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Tussenstand

Tussenstand schriftelijke (offline) handtekeningen: +/- 1500 handtekeningen

Online petitie ondertekeningen: Zie geenzandpad.petities.nl.

28-01-2019