You, the petitioner
Infoa4zndpad

Tegen terugkomst prostitutiezone Zandpad

3,642 signatures

Opstand van bewoners (burgerinitiatief) tegen het plan van Gemeente Utrecht om de prostitutiezone terug te brengen naar het Zandpad. Wij willen dat de gemeente deze slechtst denkbare locatie in de kwetsbare wijken van Overvecht, Zuilen en Ondiep niet meer als lokatie voor een prostitutiezone kiest. Brief aan Gemeenteraad: https://www.docdroid.net/FonsmC4/brief-zandpad-aan-gemeenteraad.pdf

Petition

We

De mensen in Utrecht (met name Overvecht, Zuilen en Ondiep) die in opstand komen tegen dit plan.

 

observe

  • Dat de gemeente Utrecht de prostitutiezone terug wil brengen naar de slechtst denkbare locatie, namelijk het Zandpad met alle ellende van dien.

  • Middenin de meest kwetsbare wijken van Overvecht, Zuilen en Ondiep.

  • de gemeente Utrecht voert tegenstrijdig beleid en investeert om deze wijken te verbeteren maar maakt die investeringen eigenhandig weer kapot door ellende te brengen in de vorm van een prostitutiezone.

 

and request

Wij willen middels dit burgerinitiatief u (de Gemeenteraad) graag vragen om de lokatie opnieuw ter discussie te stellen en het huidige Zandpad in Overvecht niet meer als lokatie voor de prostitutiezone te zien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2019-04-22 
Lead petitioner:
Sofyan al Kandoussi 

History

Signatures

Updates

Tussenstand

Tussenstand schriftelijke (offline) handtekeningen: +/- 1500 handtekeningen

Online petitie ondertekeningen: Zie geenzandpad.petities.nl.

2019-01-28