U, de petitionaris
Speeltuin2

'T Boartersplak Feanwâlden

76 ondertekeningen

Wij willen graag dat stichting 't Boartersplak te Feanwalden van zijn huidige renovatieplan van de speeltuin, met daarbij horende fitness toestellen, afziet en een nieuw plan samen met ouders en kinderen opstelt met als doel een kindvriendelijke en kindveilige speelomgeving.

Petitie

Wij

Bezorgde ouders en grootouders. Bewoners van feanwâlden. En iedereen die zich erbij betrokken voelt

 

constateren

Met het huidige renovatieplan wordt in eerste plaats rekening gehouden met de wensen van het bestuur en niet de wensen van de doelgroep (kinderen). Oude speeltoestellen worden vervangen door fitness toestellen voor volwassenen. Wat wij niet passend vinden voor een speeltuin. Het belang en ruimte om te kunnen spelen voor kinderen zouden op de eerste plaats moeten staan.

 

en verzoeken

Wij willen graag dat stichting 't Boartersplak te Feanwalden van zijn huidige renovatie plan van de speeltuin met daarbij horende fitness toestellen afziet en een nieuw plan samen met ouders en kinderen opstelt met als doel een kindvriendelijke en kindveilige speelomgeving.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Dantumadeel 
Petitieloket:
Einddatum:
12-09-2016 
Petitionaris:
Veronique van Kammen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen