You, the petitioner
Speeltuin2

'T Boartersplak Feanwâlden

76 signatures

Wij willen graag dat stichting 't Boartersplak te Feanwalden van zijn huidige renovatieplan van de speeltuin, met daarbij horende fitness toestellen, afziet en een nieuw plan samen met ouders en kinderen opstelt met als doel een kindvriendelijke en kindveilige speelomgeving.

Petition

We

Bezorgde ouders en grootouders. Bewoners van feanwâlden. En iedereen die zich erbij betrokken voelt

 

observe

Met het huidige renovatieplan wordt in eerste plaats rekening gehouden met de wensen van het bestuur en niet de wensen van de doelgroep (kinderen). Oude speeltoestellen worden vervangen door fitness toestellen voor volwassenen. Wat wij niet passend vinden voor een speeltuin. Het belang en ruimte om te kunnen spelen voor kinderen zouden op de eerste plaats moeten staan.

 

and request

Wij willen graag dat stichting 't Boartersplak te Feanwalden van zijn huidige renovatie plan van de speeltuin met daarbij horende fitness toestellen afziet en een nieuw plan samen met ouders en kinderen opstelt met als doel een kindvriendelijke en kindveilige speelomgeving.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dantumadiel 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-12 
Lead petitioner:
Veronique van Kammen 
Website:

History

Signatures