U, de petitionaris
6

Stop uitstel zorg en operaties voor gevaccineerden

25 ondertekeningen

Het uitstellen van acute en reguliere zorg en operaties brengt de gezondheid en levensverwachting van gevaccineerden in gevaar. Ongevaccineerde COVID-patiënten gaan nu voor, maar het is hun eigen keuze zichzelf in gevaar te brengen. Hun leven is niet belangrijker dan dat van gevaccineerden.

Petitie

Wij

burgers die zich zorgen maken om de gezondheid van gevaccineerden

 

constateren

  • dat ongevaccineerden de vrijheid, gezondheid en levensverwachting van gevaccineerden in gevaar brengen.
  • dat ongevaccineerden de economie en het maatschappelijk en sociaal verkeer gijzelen door niet te helpen de pandemie te bestrijden. - dat zij geen verantwoording maar wel zorg willen.

De regering zet zich onvoldoende in voor de belangen van gevaccineerden. Uitstel van zorg betekent dat gevaccineerden de dupe worden van ongevaccineerden, dat is onacceptabel.

 

en verzoeken

de reguliere en acute zorg en operaties voor gevaccineerden niet uit te stellen maar gewoon door te laten gaan. En ongevaccineerde COVID-patiënten geen voorrang meer te geven, maar achteraan te laten aansluiten en alleen zorg te verlenen als er plaats over is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Organisatie:
Betere zorg 

Geschiedenis

Ondertekeningen