You, the petitioner
6

Stop uitstel zorg en operaties voor gevaccineerden

25 signatures

Het uitstellen van acute en reguliere zorg en operaties brengt de gezondheid en levensverwachting van gevaccineerden in gevaar. Ongevaccineerde COVID-patiënten gaan nu voor, maar het is hun eigen keuze zichzelf in gevaar te brengen. Hun leven is niet belangrijker dan dat van gevaccineerden.

Petition

We

burgers die zich zorgen maken om de gezondheid van gevaccineerden

 

observe

  • dat ongevaccineerden de vrijheid, gezondheid en levensverwachting van gevaccineerden in gevaar brengen.
  • dat ongevaccineerden de economie en het maatschappelijk en sociaal verkeer gijzelen door niet te helpen de pandemie te bestrijden. - dat zij geen verantwoording maar wel zorg willen.

De regering zet zich onvoldoende in voor de belangen van gevaccineerden. Uitstel van zorg betekent dat gevaccineerden de dupe worden van ongevaccineerden, dat is onacceptabel.

 

and request

de reguliere en acute zorg en operaties voor gevaccineerden niet uit te stellen maar gewoon door te laten gaan. En ongevaccineerde COVID-patiënten geen voorrang meer te geven, maar achteraan te laten aansluiten en alleen zorg te verlenen als er plaats over is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Organisation:
Betere zorg 

History

Signatures