U, de petitionaris
Motorfiets

Stop geluidsoverlast motorfietsen in Zuidplas

15 ondertekeningen

Elk voorjaar komen ze weer te voorschijn. Niet de minderheid met de door de RDW goedgekeurde uitlaten, maar de brullende Cruisers met glimmende knalpijpen, de felgekleurde jankende 'Japanners' en de knetterende Crossers. Met oorverdovend lawaai scheuren ze nutteloos van rotonde naar rotonde.

Petitie

Wij

de inwoners van Zuidplas,

 

constateren

dat ons woongenot en rust onnodig wordt aangetast door de brullende Cruisers met glimmende knalpijpen, de felgekleurde jankende 'Japanners' en de knetterende Crossers. Met oorverdovend lawaai scheuren ze nutteloos van rotonde naar rotonde.

 

en verzoeken

de gemeente om strenger toe te zien dat de regels betreffende geluidshinder en verkeersveiligheid beter worden gehandhaafd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zuidplas 
Petitieloket:
Einddatum:
01-10-2018 
Petitionaris:
Theo Blonk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Motorfietsenoverlast Krimpenerwaard

Van de webiste van de Krimpenerwaard: Bewoners van Zuidplas (Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk ad IJssel en Moerkapelle) herkennen zich in de geluidsoverlast problematiek in de Gemeente Krimpenerwaard en zoeken samenwerking met de Actiegroep Geluidoverlast Motorfietsen in de Krimpenerwaard.

Snel naar: https://geluidoverlast-krimpenerwaard.com/2019/05/30/bewoners-gemeente-zuidplas-zoeken-samenwerking/ om aan te sluiten!.

31-05-2019