You, the petitioner
Motorfiets

Stop geluidsoverlast motorfietsen in Zuidplas

15 signatures

Elk voorjaar komen ze weer te voorschijn. Niet de minderheid met de door de RDW goedgekeurde uitlaten, maar de brullende Cruisers met glimmende knalpijpen, de felgekleurde jankende 'Japanners' en de knetterende Crossers. Met oorverdovend lawaai scheuren ze nutteloos van rotonde naar rotonde.

Petition

We

de inwoners van Zuidplas,

 

observe

dat ons woongenot en rust onnodig wordt aangetast door de brullende Cruisers met glimmende knalpijpen, de felgekleurde jankende 'Japanners' en de knetterende Crossers. Met oorverdovend lawaai scheuren ze nutteloos van rotonde naar rotonde.

 

and request

de gemeente om strenger toe te zien dat de regels betreffende geluidshinder en verkeersveiligheid beter worden gehandhaafd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zuidplas 
Petition desk:
Closing date:
2018-10-01 
Lead petitioner:
Theo Blonk 
Website:

History

Signatures

Updates

Motorfietsenoverlast Krimpenerwaard

Van de webiste van de Krimpenerwaard: Bewoners van Zuidplas (Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk ad IJssel en Moerkapelle) herkennen zich in de geluidsoverlast problematiek in de Gemeente Krimpenerwaard en zoeken samenwerking met de Actiegroep Geluidoverlast Motorfietsen in de Krimpenerwaard.

Snel naar: https://geluidoverlast-krimpenerwaard.com/2019/05/30/bewoners-gemeente-zuidplas-zoeken-samenwerking/ om aan te sluiten!.

2019-05-31