U, de petitionaris
Zomer wintertijd

Stop die onzin met het verzetten van die klok

49 ondertekeningen

Zomertijd/wintertijd. Het is een behoorlijke impact op het bioritme van de mens, maar ook op de natuur en het wild. Het wordt tijd dat men deze onzinnige en ongezonde maatregel gaat stoppen.

Petitie

Wij

Ondertekenaars van deze petiite

 

constateren

  • dat het twee keer per jaar een uur verzetten van de klok een behoorlijke impact heeft op het leven van mens en de natuur. Het bioritme wordt dusdanig verstoord dat de gezondheidzorg hier extra druk door krijgt.
  • Ook is het bewezen en vastgesteld dat er meer aanrijdingen met wild voorkomen gedurende minimaal 1 week na het verzetten van de tijd.

 

en verzoeken

Met spoed het beƫindigen van het met een uur verzetten van de klok in het voorjaar en najaar, dat wil zeggen het beƫindigen van de zomer-/wintertijd regeling.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
25-12-2022 
Petitionaris:
T. van Dijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Inlever datum verlengt

Hallo medestanders,

Er zijn momenteel niet meer dan 32 ondertekeningen van de petitie. Dat is dusdanig weinig dat er geen kans van slagen is.

+Lees meer...

Hierom heb ik de datum verlengt naar december. Deel deze petitie aub zoveel als mogelijk en zo vaak als mogelijk willen we gehoor krijgen in de kamer. Hartelijk dank en succes.

Tom.

09-08-2022

Delen, ja graag

Deze petitie is inmiddels 28x maal ondertekend. Dat is best weinig.

+Lees meer...

Als ik luister naar de mensen om me heen, hebben er heel veel mensen 'last' van dat verzetten van de kloktijd en zouden ze graag zien dat het stopt. De ondertekentermijn sluit bijna. Dus deel deze petitie graag nog zoveel als mogelijk. Met 28 ondertekeningen is er niet echt hoop op een kans van slagen.

Alvast bedankt.

Tom.

16-06-2022