You, the petitioner
Zomer wintertijd

Stop die onzin met het verzetten van die klok

31 signatures

Zomertijd/wintertijd. Het is een behoorlijke impact op het bioritme van de mens, maar ook op de natuur en het wild. Het wordt tijd dat men deze onzinnige en ongezonde maatregel gaat stoppen.

Petition

We

Ondertekenaars van deze petiite

 

observe

  • dat het twee keer per jaar een uur verzetten van de klok een behoorlijke impact heeft op het leven van mens en de natuur. Het bioritme wordt dusdanig verstoord dat de gezondheidzorg hier extra druk door krijgt.
  • Ook is het bewezen en vastgesteld dat er meer aanrijdingen met wild voorkomen gedurende minimaal 1 week na het verzetten van de tijd.

 

and request

Met spoed het beëindigen van het met een uur verzetten van de klok in het voorjaar en najaar, dat wil zeggen het beëindigen van de zomer-/wintertijd regeling.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-25 
Lead petitioner:
T. van Dijk 

History

Signatures

Updates

Inlever datum verlengt

Hallo medestanders,

Er zijn momenteel niet meer dan 32 ondertekeningen van de petitie. Dat is dusdanig weinig dat er geen kans van slagen is.

+Read more...

Hierom heb ik de datum verlengt naar december. Deel deze petitie aub zoveel als mogelijk en zo vaak als mogelijk willen we gehoor krijgen in de kamer. Hartelijk dank en succes.

Tom.

2022-08-09

Delen, ja graag

Deze petitie is inmiddels 28x maal ondertekend. Dat is best weinig.

+Read more...

Als ik luister naar de mensen om me heen, hebben er heel veel mensen 'last' van dat verzetten van de kloktijd en zouden ze graag zien dat het stopt. De ondertekentermijn sluit bijna. Dus deel deze petitie graag nog zoveel als mogelijk. Met 28 ondertekeningen is er niet echt hoop op een kans van slagen.

Alvast bedankt.

Tom.

2022-06-16