U, de petitionaris
Quadrille1 klein 1

Stop de mishandeling van paarden; paardrijden en manages

75 ondertekeningen

Paardrijden en maneges moeten verboden worden. Barbaars gedrag zoals op dieren zitten is niet meer van deze tijd en alleen bedoeld voor het genot van de mens niet het dier.

Tevens worden ze veel te veel uren in een kleine ruimte (dag/nacht verblijf) gepropt, ieder dier zou een natuurlijke vrijheid moeten hebben. (Let op: de Partij van de Dieren is pro paardenmishandeling)

Petitie

Wij

Zijn tegen elke vorm van dierenmishandeling en vinden dat de laatste grote zichtbare dieren mishandeling onmiddelijk moet stoppen.

 

constateren dat:

  • Dat niemand in Nederland zich druk maakt om het barbaarse ritueel om op paarden te zitten; de Partij van de Dieren gaat rustig op zondag een ritje op het paard maken (eigen genot boven dierenwelzijn).

  • Een dier hoort in het jaar 2018 niet meer gebroken en tam te worden gemaakt, een dier hoort ten alle tijden een eigen wil en de ruimte te hebben om zijn eigen wil te volgen. Opsluiting in een manege-cel is dus uit den boze!

 

en verzoeken

  • Er mogen geen nieuwe paarden gebroken en tam gemaakt worden.
  • Paarden waarop niet vanuit nature kan worden gereden mogen niet meer misbruikt worden als een persoonlijk vervoersmiddel (berijden dus verboden)
  • Mensen boven de 70 kilo mogen sowieso niet op dieren zitten.
  • Stop maneges.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
11-06-2018 
Petitionaris:
Karel Doorn 
Organisatie:
Stop the slavery of horses 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen