You, the petitioner
Quadrille1 klein 1

Stop de mishandeling van paarden; paardrijden en manages

75 signatures

Paardrijden en maneges moeten verboden worden. Barbaars gedrag zoals op dieren zitten is niet meer van deze tijd en alleen bedoeld voor het genot van de mens niet het dier.

Tevens worden ze veel te veel uren in een kleine ruimte (dag/nacht verblijf) gepropt, ieder dier zou een natuurlijke vrijheid moeten hebben. (Let op: de Partij van de Dieren is pro paardenmishandeling)

Petition

We

Zijn tegen elke vorm van dierenmishandeling en vinden dat de laatste grote zichtbare dieren mishandeling onmiddelijk moet stoppen.

 

establish that:

  • Dat niemand in Nederland zich druk maakt om het barbaarse ritueel om op paarden te zitten; de Partij van de Dieren gaat rustig op zondag een ritje op het paard maken (eigen genot boven dierenwelzijn).

  • Een dier hoort in het jaar 2018 niet meer gebroken en tam te worden gemaakt, een dier hoort ten alle tijden een eigen wil en de ruimte te hebben om zijn eigen wil te volgen. Opsluiting in een manege-cel is dus uit den boze!

 

and request

  • Er mogen geen nieuwe paarden gebroken en tam gemaakt worden.
  • Paarden waarop niet vanuit nature kan worden gereden mogen niet meer misbruikt worden als een persoonlijk vervoersmiddel (berijden dus verboden)
  • Mensen boven de 70 kilo mogen sowieso niet op dieren zitten.
  • Stop maneges.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-11 
Lead petitioner:
Karel Doorn 
Organisation:
Stop the slavery of horses 
Website:

History

Signatures